Na 5 lat i do tego pełny assistance .![]()
Na 5 lat i do tego pełny assistance .![]()
W takim układzie biorę...Ty masz miro dobry motor może nie za mocny za to trwały tak jak 2.8 w e38.
Ale Miro by pewnie chciał tyle co daliście za obie 735
Ja też uważam że E65 to bezawaryjne auto. Też bym na moją spokojnie dał gwarancje
Kiedyś wspominał że za 40k by nie sprzedal
A ja grubo zastanawiam się nad tym czy jeszcze raz bym kupił to auto. Fakt komfort zajebi... ciszą w środku nie porównywalna. Wszyscy piszą o idrive i wyposażeniu że pada. Ja mam po 1.5 roku użytkowania gorsze problemy i gdyby nie to że sam naprawiam i szukam przyczyn dzięki ludziom z tego forum to pietnastaka już bym położył lekko.
Problem ze skrzynią wystąpił po roku wcześniej lalka. Problem z Valvetronikiem sterownik po 1.5roku i tu była sta..a gdyż gdzie nie pojechałem straszył przewalonym rozrzadem. No i uszczelniacze po 1.5roku użytkowania nagle auto zaczęło kłócić na niebiesko i aż gryzie jak się stanie za.
Pierdoły to Logic7 ale był uwalony w momencie kupna, hydraulika klapy, i drzwi softclose.
Czy jest tanie w utrzymaniu? Moim zdaniem ceny części eksploatacyjnych nie są małe i biorąc pod uwagę drugie moje auto Mercedes R (taka krowa o wadze 2200kg) to wychodzi drożej.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Ja to nie wiem co wy tak piszecie z tą awaryjnością F01.Czy komuś to auto się zepsulo,że stanął na środku ulicy ????? Łapki do góry.Komu ??
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Podobno euro_tuned miał problemy, ale jego to tu już dawno nie widziano ;) Tak, czy siak, ja podpisuję się pod tym co Inpex napisał. Nie zapominajcie, że my jesteśmy w pewnym sensie maniakami serii i trochę mamy spaczone podejście w związku z tym.
Taka historia mi się przypomniała. Myślę, że odda analogię. Mam kumpla lekarza i on kiedyś powiedział (wtedy jako student jeszcze), że sama świadomość, co można złapać od przygodnego seksu sprawia, że woli mieć jedną, ale sprawdzoną ;) U nas jest analogicznie: sama świadomość, że nasłuchaliśmy się o problemach V8 w F01 sprawia, że boimy się tej serii...... a zupełnie niepotrzebnie ;)