Witam,
Czy jest możliwość wymiany kluczyka z podczerwieni na radiowy? Jeśli tak to ktoś się orientuje jaki jest koszt?
pozdrawiam
Witam,
Czy jest możliwość wymiany kluczyka z podczerwieni na radiowy? Jeśli tak to ktoś się orientuje jaki jest koszt?
pozdrawiam
Witam bmw miało kluczyk na podczerwień? zrób mi foto jak możesz na melaswlkp@poczta.onet.pl
No moje ma :) wysłałem zdjęcie na maila
Pokaż tutaj bo aż nie wierzę :)
Jeśli włączysz kamerę w telefonie i skierujesz diodę nadającą w stronę kamery i będzie mrugać to uwierzę. Ta dioda koło przycisków to nie nadajnik irida.
Hm biorąc pod uwagę ze byłem u gości co w Krakowie zajmują sie tylko dorabianiem kluczy do samochód i sami mówili ze to jest kluczyk na podczerwień to nie wiem skąd te niedowierzania :) samochód z Japonii takie uroki. Tu macie link do aukcji innego e38 z Japonii zobaczcie sobie na co jest kluczyk
Ostatnio edytowane przez boria ; 03-02-2017 o 22:31
Linku nie ma, a co to za problem wrzucić tu zdjęcie. Moim zdaniem ktoś wmówił ci coś czego nie ma.
http://www.gieldaklasykow.pl/bmw-740...8-1999-krakow/
Kluczyk wrzucę jutro
W polifcie kluczyk na podczerwień nie wież we wszystko co piszą handlarze, baa nie wierz w nic co piszą, na jednym zdjęciu widać kawałek normalnego radiowego kluczyka i tyle.