No w³a¶nie czy w E38 mo¿na przewoziæ dziecko z przodu? Bo nie ma mo¿liwo¶ci od³±czenia poduzki pasa¿era? W niektóych autach jest tak ¿e je¶li masa pasa¿era nie przekracza chyba 15kg poduszka siê nie odpala. Jak jest w E38?
No w³a¶nie czy w E38 mo¿na przewoziæ dziecko z przodu? Bo nie ma mo¿liwo¶ci od³±czenia poduzki pasa¿era? W niektóych autach jest tak ¿e je¶li masa pasa¿era nie przekracza chyba 15kg poduszka siê nie odpala. Jak jest w E38?
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
O ile dobrze pamiêtam to jest taka opcja przy orginalnym foteliku je¿eli jest gniazdo styku (a powinno byæ).
Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !
Tzn jak wpinasz fotelik nie przez pasy tylko przez w³asne klamry przy foteliku??Zamieszczone przez olejus
zapytam jutro kolesia bo on ma orginalny fotelik i w³asnie cos wspomina³ o tym
OK. By³bym wdziêczny. Ja mam na razie taki ma³y fotelik a potem przesadzam dziecko do fotelika z systemem isofix ale nie wiem czy w E38 ten system ju¿ by³- chyba nieZamieszczone przez olejus
ale te szpece od BMW mnie zaskakuja nawet nie wiedzialem nic o takim bajerze dobrze ze jest forum nawet takich ciekawostek sie dowiem :mrgreen:
Wynika z tego co siê dowiedzia³em ¿e tylko w E65 jest ta opcja i wtedy od³±czaj± siê poduchy no trudno ...
Kurde czyli nie mogê woziæ dziecka z przodu w foteliku :-/
olejus wymy¶l co¶ :mrgreen: ;-)
Wyci±gnij poduche z przodu i po temacie :mrgreen:
HEHE my¶la³em ¿e zaproponujesz mi pozbycie siê dziecka :mrgreen:Zamieszczone przez olejus
Trudno bêdzie je¼dzi³ z ty³u ;-)