Obiektywizm tak, ale jest jeszcze wrodzony zdrowy rozsądek. Sa (tak jak pisali wyżej) jeszcze blokady, kolczatki i inne środki. Ten "policjant" uniósł się ambicją i zatracił rozum narażając życie postronnych osób -::Zamieszczone przez EVAN
Obiektywizm tak, ale jest jeszcze wrodzony zdrowy rozsądek. Sa (tak jak pisali wyżej) jeszcze blokady, kolczatki i inne środki. Ten "policjant" uniósł się ambicją i zatracił rozum narażając życie postronnych osób -::Zamieszczone przez EVAN
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
radoshb ale w Polsce nie jest tak jak w Stanach że co 2km jest patrol policji ;)
Droga była dosyć odsłonieta. Ja tam nie widziałem żeby komuś wyjechał na człówkę czy cos w tym stylu. Także bez przesady ;)
Takie jest moje zdanie![]()
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
W sumie też jestem za tym by takich oszołomów eliminować z polskich dróg, ale ten Policjant jednak narazil zdrowie, a nawet życie postronnych osób przez to, że w odpowiednim momencie nie odpuścił ;)Zamieszczone przez EVAN
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Tylko zobaczcie panowie po jakim czasie bomby włączyli widząc mijające ich auto z taką prędkością poscig pojazdem uprzywilejowanym powinien rozpocząć sie od włączenia sygnałów ostrzegawczych świetlnych i dzwiękowych .A oni jak rekin w morzu dostrzegli płotkę co by ją można troszkę ponagrywać i większy mandacik wystawić tyle ze w tym przypadku się oszukali .Zamieszczone przez EVAN
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Czas reakcji milicjanta był proporcjonalny do jego szoku .... Albo czekali jakie więcej wykroczenia zrobi ( tylko jakie) albo starali się go dogonić ...
moze to tylko na filmie wygląda tak źle, ale i tak powinni jechac za nim dużo ostrożniej. albo miec lepsze umiejetnosci i samochod. jakby to był jedyny w promieniu 100km patrol policji, ale za to rowerowy to tez by go scigali??
uniósł sie ambicją i tyle.
od tego dzwoni sie po wsparcie.
a to że jesteśmy 100 lat za afroamerykanami ( :) ) nic nei zmienia, życie to życie.
typ jechał szybko ale uciekał jeszcze szybciej, i zamiast 1 samochodu stwarzającego srednie zagrożenie, mamy dwa samochody stwarzające duże zagrożenie..
co jest gorsze?
Jeśli taki kierowca bmw potrąciłby kogoś z waszych bliskich ,to czy byście też tak pisali ??
tak.
źle rozumiecie sprawe - kierowca bmw to debil i idiota, i nie powinien nigdy wogole wsiadać za kółko, nikt go tu nie broni.
poprostu policja też dała ciała.
pościgi to relikty poprzedniej epoki.
Czyli sugerujesz, że jak ktoś jedzie bardzo szybko to nie należy go ścigać? Czyli Policja ma ścigać auta nie przekraczające np 150km/h?Zamieszczone przez wolowy
Nie wiemy czy prosili o wsparcie, co mówili w radiowozie więc z tego filmu nie powinno sie komentoewać ich działania. Ja już napisałem, że nie widze żeby popełnili jakiś błąd. Są sytuację, których nie można przewidzieć - szczególnie biorąc udział w pościgu. Ci Policjanci akurat mieli pecha i trafili na jakies roboty drogowe
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98