panowie czy kto¶ czym¶ takim je¼dzi³??
https://www.otomoto.pl/oferta/chrysl...-ID6yGw8X.html
nie chodzi mi o ten konkretny egzemplarz. Interesuj± mnie ogólne wiadomo¶ci.
Silnik 3,3 czy 3,6 czy jaki¶ ropniak.
Jak z komfortem awariami.
panowie czy kto¶ czym¶ takim je¼dzi³??
https://www.otomoto.pl/oferta/chrysl...-ID6yGw8X.html
nie chodzi mi o ten konkretny egzemplarz. Interesuj± mnie ogólne wiadomo¶ci.
Silnik 3,3 czy 3,6 czy jaki¶ ropniak.
Jak z komfortem awariami.
Ostatnio edytowane przez majster33 ; 18-01-2017 o 09:54
jezdzi³em jak mieszka³em w USA. Te auta siê raczej nie psuj±, s± proste do bólu. Oczywi¶cie benzynami jezdzi³em.
Nie mogê natomiast powiedzieæ nic dobrego o tych autach, bo s± nudne. Plastik zabija. W ¶rodku jest g³o¶no, nawet w benzynie. Za t± cenê to masakra. Ale je¿eli masz siê bezawaryjnie poruszaæ z punktu A do B z rodzin± to ok. Chrysler w USA jest traktowany jak u nas kiedy¶ FSO, najni¿sza liga dla Kowalskiego. Tylko u nas jako¶ siê ludzie tym podniecaj±.
Pal± du¿o te silniki V6 benzynowe, miasto musisz 15 minimum liczyæ jak nie wiêcej.
Sto razy bym wola³ toyotê previê, europejski VAN toyoty w dieslu, ale jest nieco mniejsza. Oczywi¶cie s± Sedony, Sienny itd. ale to s± ju¿ drogie, luksusowe VANy z USA.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 18-01-2017 o 10:50
pozdrawiam Bartek
Super dziêki za odpowied¼. w³asnie ten wszechobecny plastik dobija
Za te siano rozejrza³bym siê za Mercedesem Viano, ewentualnie VW Multivanem
Nieobiektywnie - moj dobry znajomy kupi³ takiego vana w³a¶nie w dieslu i po kilku miesi±ca h permanentnych napraw auto sprzeda³ bo co chwile klêka³o-my¶le ze trafi³ na uczciwego sprzedawce, a o takiego trudno teraz.
Pan TTROL ma racje toyta , moze mazda MPV-tylko blachê w kilkuletnich egzemplarzach rdza podjada smacznie.
Zawsze jest jeszcze R-klasa ;-)
By³y:
VW Jetta A2
Opel Astra G Caravan
BMW E32 730i[*][*]
VW Passat B5 Variant
BMW E38 728iA
BMW E39 535iA
Audi A3 8P 2.0T++
Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
BMW E91 318d+
VW Phaeton 3.2
Astra GTC OPC Line
Mercedes CLK W209 200K lift
BMW E90 320dA 177KM 08'
Nieobiektywnie - moj dobry znajomy kupi³ takiego vana w³a¶nie w dieslu i po kilku miesi±ca h permanentnych napraw auto sprzeda³ bo co chwile klêka³o-my¶le ze trafi³ na uczciwego sprzedawce, a o takiego trudno teraz.
Pan TTROL ma racje toyta , moze mazda MPV-tylko blachê w kilkuletnich egzemplarzach rdza podjada smacznie.
Tak to bardzo ³adne auto Paliwko trafi³ w dyche
Edytuj posty!!!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 18-01-2017 o 14:15
R nie taka droga jak my¶la³em(my¶la³em ze kolo 80 dyszek) a tu mi³a niespodzianka . Chryslera szuka³em wlasnie jako tañsza alternatywa do R.
Ostatnio edytowane przez majster33 ; 18-01-2017 o 13:24
Mój znajomy ma takiego Chryslera . Plastiku mo¿e faktycznie nie oszczêdzali ale jedno wiem na pewno...leje i jezdzi. Ma LPG i te silniki sa stworzone pod gaz. Ogólnie aby w tym aucie co¶ popsuæ to trzeba siê postaraæ.