Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Poka¿ wyniki od 41 do 47 z 47

W±tek: Czy E38 mo¿e s³u¿yæ jako auto przedstawiciela handlowego?

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Polski Standard. Auta siê sprawdza tylko na serwisie jest to jedyny realny informator. Wezm± kluczyk, wydrukuj± ca³± historiê auta a nawet przet³umacz± wiêkszo¶æ na PL gdy auto by³o kupione w DE i to wszystko w 3 minutki ca³kowicie za darmo
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Realny informator zak³adaj±c oczywi¶cie ¿e wszystkie naprawy by³y robione w ASO ;)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Polski Standard. Auta siê sprawdza tylko na serwisie jest to jedyny realny informator. Wezm± kluczyk, wydrukuj± ca³± historiê auta a nawet przet³umacz± wiêkszo¶æ na PL gdy auto by³o kupione w DE i to wszystko w 3 minutki ca³kowicie za darmo
    Przeczytaj co napisa³em, opisa³em autko z udokumentowan± histori±, facet mia³ dos³ownie wszystko spisane i km co do jednego - no ale co z tego? Nawet jak kto¶ tego nie ma a pojade do serwisu i mi powiedz± ze tak przebieg ori, wydrukuj± co robione by³o i wogóle, no ale jak auto kibel to chyba niewiele mi to zmieni - chocia¿ niektórzy kochaj± papiery - polska biurokracja si ek³ania :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Cytat Zamieszczone przez Damias
    Realny informator zak³adaj±c oczywi¶cie ¿e wszystkie naprawy by³y robione w ASO ;)
    No to juz inna bajka...

Jeszcze takmy¶le ile ton papieru musia³bym mieæ jakbym chcial przy polskich drogach spisywaæ wszystko co zrobi³em aby dojsæ do ³adu np z zawieszeniem ehh :( :( Czy my sie kiedy¶ doczekamy normalnych dróg ??

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Cytat Zamieszczone przez Aldik
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Przeczytaj co napisa³em, opisa³em autko z udokumentowan± histori±, facet mia³ dos³ownie wszystko spisane i km co do jednego - no ale co z tego? Nawet jak kto¶ tego nie ma a pojade do serwisu i mi powiedz± ze tak przebieg ori, wydrukuj± co robione by³o i wogóle, no ale jak auto kibel to chyba niewiele mi to zmieni - chocia¿ niektórzy kochaj± papiery - polska biurokracja si ek³ania :)
    Ja nie serwisuje auta bo raz, jestem za m³ody i mnie na to nie staæ a dwa nie czujê takiej potrzeby bo kocham samochody i bardzo o nie dbam.
    Sam wszystko ³adnie notuje. Mo¿e nie z dok³adno¶ci± do dnia ale co do miesi±ca. £adnie wszystko opisuje co kolejny w³a¶ciciel bêdzie móg³ sprawdziæ, a robiê to przede wszystkim dla siebie :)

W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2009
    Podjecha³em do aso gdzie nie potrafili mi nic powiedzieæ o historii auta z kolei jeden z potencjalnych kupców zacz±³ wszystko skrupulatnie sprawdzaæ.. poda³em mu vin po kilku dniach odezwa³ siê telefonicznie ze szczegó³ow± histori± serwisów które porówna³em z "brifem" i faktycznie daty pokrywa³y siê z pierwszym w³a¶cicielem od roku 2000 do 2006 full serwis wiêc panu ³adnie podziêkowa³em i zosta³em przy statku. Odpukaæ jest OK ;)

Zastanawia mnie jak to jest ¿e serwis BMW nie ma wgl±du w historie auta a jaki¶ mechanik ma wiêksze mo¿liwo¶ci. Auto przyjecha³o z W³och. Odno¶nie poruszanych wcze¶niej ksi±¿ek serwisowych - s± spece pod granic± zachodni± gdzie za 500-1500z³ dostajesz ksi±¿kê serwisow± z wpisem w komputery aso w 24h. Co tu wiele pisaæ jak studia mo¿na kupiæ....

Pozdrawiam
    "Old School Style"

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    to jest paranoja :( ale faktycznie serwisy s± mocno ograniczone (¿eby nie powiedzieæ upo¶ledzone) zamknêli siê tylko do granic PL, DE i chyba jeszcze austria jest widoczna w systemach :/

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •