Witajcie,
Jak ju¿ wiadomo, zdecydowa³em siê zakupiæ E38, i stanie siê to ca³kiem nied³ugo, zada³em pytanie jak wy¿ej gdy¿ pracuje jako regionalny przedstawiciel handlowy. lecz nie w takim charakterze jak przedstawiciel Zwyca, Wedla ( FMCG ), jestem B2B czyli od kontraktów z firmami, nie sprzedaje dla detalu, nie smigam ca³y dzieñ po jednym mie¶cie tylko robiê d³ugie trasy i wiem ze na te akurat E38 spisze sie doskonale, ale czy nie wyeksplatuje siê zabardzo, smigam w wojewodztwie zachodniopomorskim i wielkopolskim i pomorskim, ale czasami tez jezdze po mniejszych miejscowosciach gorszymi klasami dróg. Obecnie mam s³u¿bowego opla signum, ale firma chce go sprzedaæ z racji wieku, chc± mi kupiæ teraz astre ( ciêci± - kryzys ) ale jakos mi sie to nie widzi przesiadac siê z auta wiekszego na mniejsze wole raczej odwrotnie. Mam mozliwosc jezdzenia swoim autkiem, oczywiscie beda mi placic kilometrowke 84 gr / 1 km. W tygodniu robie ok 1500 km. Przyk³adowo dzis zrobi³em ponad 500, Koszalin -->> Miedzyzdroje --->> Gorzów Wielkopolski ---> Koszalin --->> S³upsk ---dom :) , 2 - 3 dni pracuje na miejscu w firmie robi±c projekty.
No i zastanawiam siê czy moje przysz³e E38 wytrzyma albo inaczej, czy katowaæ je po takich trasach.
Proszê tylko nie oburzajcie sie i nie myslcie ze E38 jest slabe czy cos w tym rodzaju, dla mnie raczej wazne jest czy nie odbije sie to negatywnie na tym aucie i czy jest to oplacalne.
Pozdrawiam Piotrek

Odpowiedz z cytatem