Widzę że temat bardzo zaciekawił, cieszę się, jest tu tyle waszych odpowiedzi że aż nie sposób się ogarnąc. ;)
Auto jakie chcę kupić to E38 po liftingu, tak jak ktoś z Was napisał zagazowaną odrazu lub sam zagazuję bez dwóch zdań. Firma będzie mi dawała na paliwo - benzynę, ja oczwiscie będe fakturował benzyne czyli zatankuje powiedzmy 50 litrów LPG a na stacji wystawią mi fakturę na paliwo na tę samą lub wyzszą kwotę, może to sie wydać dziwne ale ... to odpowiada włascicielą i kierowniką stacji ( mam juz kilka - ok 10 na których bez problemu tankuje gaz a fakturują mi paliwo ) myślę że taki układ jest dobry.
Wersja silnikowa to wiadomo 735 lub 740.
Co do złej opini marki bmw wielu moich klientów jezdzi bmw czy to numerem 5, czy 3 nawet 7 i X-ami. Jeszcze inni mercedesami volksvagenami itp. Tu nie bede mial problemu mysle ze jesli podjade 7er to wzbudze jeszcze wieksze zaufanie a nie przeciwnie. Panowie to nie jest złej sławy TRÓJKA bo powiedzmy sobie szczerze to stare trójeczki przynoszą złą sławę marce BMW, tak samo jak golfy 2 i 3 VW.
Najbardziej martwię się o to że auto dostanie po dupie... a tak jak jeden z Kolegów po fachu napisał... przed tirem za tirem z boku tira śnieg nie śnieg... ale z drugiej strony życie ma sie tylko jedno a mój signum raz już leżał w rowie.. sytuacje krytyczne szczerze w takich trasach zdarzają się często..
Dzięki za zainteresowanie.
PS. nie wiem co szefowa powie jak będe jezdził 7er ;)