Gdybym miał hajs to brałbym tą B12. Cała kolekcja tańsza od tej starej/nowej E38 za skromne 290 tyś zł.
I za to bym dał te 220000zł, a nie 290000zł za zwykłe E38 z minimalnym przebiegiem. Super kolekcja!
sam był kupił ta e38 .. Przez dłuższa chwile zastanawiałem się czy to Fake
Nic tylko mieć pieniądze i spełniać marzenia...
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
alpina b12, 99 kola, unikat, wartosc kolekcjonerska, ble ble ble
a nieoryginalny wioskowy czarny grill
pozalowal paru stowek za oryginal
no i te kierunki biale
pasjonat marki.... :)
rozumiem gdyby koszotwala jakies grosze, ale za taka cene warto byloby odzalowac te pare stowek i sprawic zeby to auto wygladalo jak w oryginale
bo w koncu co jest wazne dla milosnikow alpiny majacych 100kola na e38 jak nie oryginalny stan???
imitacji pelno jezdzi, wiec niech alpina wyglada jak prawdziwa alpina a nie jakies e38 wies tuning
Ostatnio edytowane przez Franco750 ; 28-12-2016 o 19:31
B12 nie jest taką perełką jak w opisie: https://web.facebook.com/bmwcheck/po...42180336028142
po glupich kierunkach i grilu to bylo widac ze to zaden pasjonat i kolekcjoner
a wy sie smiejecie ze mnie :)
przy 100k papieru za takie auto trzeba miec zaufanie do sprzedawcy, a tu na wstepie go nie bylo przez te dodatki tuningowe :)
teraz wyszlo ze oszust
od razu mialem sluszne podejrzenia, to Rapik mnie zjechal, musisz sie jeszcze sporo nacuzyc o mentalnosci kolekcjonerow i cwaniakow ktorzy takich udaja :)
zapamietaj, kolekcjoner ktory ma duzo warte auto dazy zawsze do oryginalu, nie zaklada sie takich wsiowych gadgetow z chin, nie zmienia sie swiatel na nowsze
gdybu to byl taki kolekcjoiner jak mowil nie pozalowal by tych 500zl na oryginalny grill i kierunki
kolekcjonerzy zaplaca duzo wiecej wlasnie zeby zdobyc oryginalne czesci, a szczegolnie w tak rzadkim aucie!
pozalowal i stowke ktora wydal na cofanie przebiegu, taki to kolekcjoner
kupil tanio i szuka frajera
na dodatek jakis debil, bo wiadomo ze historie bmw mozna sprawdzic za 5 euro
Ostatnio edytowane przez Franco750 ; 13-01-2017 o 17:04