Racja.! Nie ma reguły.
Racja.! Nie ma reguły.
samochód kupiony , plastiki trochę wyciurane na wejściu od kierowcy , brak jednego uchwytu do zamykania dziupli na napoje i mała dziurka wypalona w tylnim siedzisku ale pod podłokietnikiem więc nie razi zważając na rocznik pojazdu :) wróciłem właśnie 400 km , motor , skrzynia i zawias jak zegarek , lakier spoko jak na ten rocznik , przednie lampy troszkę porysowane ale w sumie to pachną tandetą , jedno co zauważyłem to między 110-120 km/h bije lekko kierownica obstawiam tarcze, ale mogę się mylić. Teraz polowanie na drugą, ale to już po nowym roku.
Gratuluję zakupu z ciekawości zapytam ile dałeś?
Lampy do regeneracji i od razu lepsza widoczność i całe auto zyska na uroku :) Co do drgań to w ciemno wymień banany nawet jak będą wyglądały na dobre i tylko Lemforder i a duża szansa że będzie git ;)
http://www.realoem.com/bmw/enUS/show...diagId=31_0624 nr 8
A i koniecznie wymień cały anie same tuleje !
dziękuje, nie omieszkam wymienić tych elementów, tylko górne ? czy dolne też brać ? Co masz na myśli pisząc regeneracja lamp ? chodzi o polerowanie ? faktycznie są mocno wyrysowane ale świeci w nocy jak moje actrosy mp4 ;) nie jest źle.
PiotrekCiech@ nie targowałem się , nie jestem z tych jeśli ktoś uczciwie do mnie podchodzi , równe 5 stówek z ceny spadło a to i tak przyjemne zważając że są dwa komplety nowych opon.Generalnie planowałem z dyszkę dołożyć od razu w taki samochód ale widzę że się przeliczyłem póki co, jutro tylko ogarnę pranie wnętrza i czyszczenie tapicery ale akurat moja Kobieta ma firmę która tym się zajmuje :)
Polerka i czyszczenie wnętrza lampy daje juz bardzo duzo
Były:
VW Jetta A2
Opel Astra G Caravan
BMW E32 730i[*][*]
VW Passat B5 Variant
BMW E38 728iA
BMW E39 535iA
Audi A3 8P 2.0T++
Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
BMW E91 318d+
VW Phaeton 3.2