dzwoń gdzie Ci napisałem,
dzwoń gdzie Ci napisałem,
A ja mam goscia u mnie w mieście.
Polecam w 100% - ADAM: +48 790 627 514
Powiedz ze dostałeś kontakt od Pawła z forum!
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Witam-podłącze się pod temat...dzisiaj po otworzeniu auta wydobywał się szum w głośniku w drzwiach z przodu od strony pasażera niezależnie czy radio włączone czy nie. Ogólnie pozostałe wszystkie głośniki grają ok. Czy mogę w ciemno określić że to końcówka mocy w radiu?
Ostatnio edytowane przez scott ; 27-12-2016 o 09:56
NO FIGHT NO LIFE!!!!!
A czy podmieniał ktoś kiedyś wzmacniacz logic7 jakimś innym? Chodzi mi o to że upatrzyłem sobie wzmacniacz z wejściami hi-in i jak dobrze widzę wpina się we wzmacniacz ori kostkę która wchodzi w ten od logic7.
Czy po takiej zmianie dalej zostaną mi ustawienia dźwięku korektor i efekt logic7?
Żeby coś takiego wykonać to musiałbyś pozostawić wzmacniacz logic7
Dźwięk do Logic7 biegnie światłowodem. Nie jest to niestety standard Toslink, ponieważ idzie tym też sterowanie.
Tak na prawdę, rzadko psuło się coś innego. Jeśli nie ma dźwięku z tego kanału to najprawdopodobniej będzie to właśnie końcówkaWitam-podłącze się pod temat...dzisiaj po otworzeniu auta wydobywał się szum w głośniku w drzwiach z przodu od strony pasażera niezależnie czy radio włączone czy nie. Ogólnie pozostałe wszystkie głośniki grają ok. Czy mogę w ciemno określić że to końcówka mocy w radiu?
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
pamiętasz może czy to był wpis:
FILTER_FZG_BLOCK_1
e65_top_hifi
??????????????
Bo mam taki problem po wymianie ASK że ładuje basem a sopran cieniutki mimo zmian w korektorze itp
ps
Udało się zmienic jakośc dzwieku po zmianie wpisu z hifi na hifi w 8 albo 10 wpisach i teraz gra miodzio
Ostatnio edytowane przez scott ; 30-10-2017 o 22:36
NO FIGHT NO LIFE!!!!!
Ma ktoś schemacik L7 co gdzie jak?
Bo mój przy odpalaniu strzela w głośniki.
A w druga sztukę chciałbym RCA wyprowadzić.