Pokaż wyniki od 1 do 10 z 123

Wątek: Fabrycznie nowe E38 w Polsce

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e34m

Za tyle to kupilbym 2x m3 e30 lub 5x m5 e34. Potencjal nie do porownania.
    Mozna tez za niewiele wyzsza kase kupic np 964 turbo, 2x e31 CSi, dalej mi sie nie chce wymieniac tyle jest duzo lepszych i przyjemniejszych dla oka i ducha mozliwosci inwestycji - bo chyba tylko tak mozna rozwazac.

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93

Cytat Zamieszczone przez Camil Zobacz posta
    Za tyle to kupilbym 2x m3 e30 lub 5x m5 e34. Potencjal nie do porownania.
    Mozna tez za niewiele wyzsza kase kupic np 964 turbo, 2x e31 CSi, dalej mi sie nie chce wymieniac tyle jest duzo lepszych i przyjemniejszych dla oka i ducha mozliwosci inwestycji - bo chyba tylko tak mozna rozwazac.
    zgadza się, ale nie samochód jest tutaj atrakcją, ale jego przebieg. Jakby to e38 miało 30kkm przebiegu to nie byłoby już w ogóle atrakcyjne w cenie innej niż 50, 60k PLN

żadnego z aut jakie wymieniłeś nie kupisz z przebiegiem 247km, bo albo ich nie ma, albo nie mieszczą się się budżecie 290k PLN. Poza tym wystarczy wejść na Ebay, żeby zobaczyć, że samo E30 M3 z przebiegami poniżej 100kkm nie schodzą poniżej 40k$. Pomyśl teraz ile by kosztowało takie bez przebiegu...

wiem, wiem, odpowiesz, że ten przebieg jest dla Ciebie nieważny, ale jednak dla niektórych jest I na tym właśnie polega zabawa

a to czy cena jest wygórowania nie wiem, mnie nie stać, ale jak widzę rynek aut klasycznych na świecie to auta bez przebiegu zazwyczaj kosztują tyle ile w dniu premiery po korekcie inflacyjnej. To w tym przypadku się pewnie w miarę zgadza.
    Ostatnio edytowane przez ttrol ; 28-12-2016 o 10:45
    pozdrawiam Bartek