Miał ktoś z Was może problem z nie wygaszaniem modułów. Cały czas mam podświetlenie foteli i stacyjki.
Może mi ktoś sprawdzić czy jak zamkniecie auto to gaśnie?
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Miał ktoś z Was może problem z nie wygaszaniem modułów. Cały czas mam podświetlenie foteli i stacyjki.
Może mi ktoś sprawdzić czy jak zamkniecie auto to gaśnie?
chodzi Ci o to ze nie przechodzi w stan uśpienia???
po 15 min powinno gasnąć
No właśnie dziś wstawiłem inne aku po wczoraj kaput. I cy czas podswietlenie fotela sie swieci i stacyjka. Nie zwracałem wcześniej uwagi. Sprawdzcie jak jest
No i Pany lipa. Spierdz.... gdzies prad. Ostatnio w Merolu z tym walczyłem 2 miechy i okazala sie mata zajetosci. Nie gasila modulu. Ma ktoś jakieś info ktore moduły wyłączaja sie pierwsze
1. Otwórz klapę bagażnika,
2. Otwórz drzwiczki lewe boczka tapicerki bagaznika tam gdzie jest navi,
3. Srubokrętem przekręć zamek w klapie w pozycje zamkniętą - po prostu go wciśnij
4. Zamknij auto i patrz czy navi się wygasi - robi to jako jedna z pierwszych,
Masz comfort acces w furze?? Jezeli tak to na 99% jest to któraś z klamek - mróz, wilgoc i te inne dary zimy
Mam tylko sift close. Zamek z dociagiem klapy. Rozumiem ze zamknac rygiel w klapie i patrzec czy swiatelko i nawi sie wylaczy
Czy po odlaczeniu wiazek zamkow uspi go? Bedzie blad ale czy uśpi
Nie wiem czy u ciebie jest z tym problem ale zacząłbym od tego i od drzwi których najczęściej uzywasz czyli twoich - kierowcy?
Ale zobacz czy wygasza ci navi?
Dobra. Mamy jakiś trop. Po zamknieciu zamka śrubokretem nie gasna lampki w klapie i bagazniku. Po zamknieciu klapy tez nie. Telefon nagrywal. Odłączyłem moduł HKL ale nadal świeca. Jak odłączyć zasilanie klapy?