Tylko że do wczoraj było ok, oprócz tego że mazały tak że mechanizm chyba jest dobry
Tylko że do wczoraj było ok, oprócz tego że mazały tak że mechanizm chyba jest dobry
Jakiś czas temu wymieniałem same gumki wycieraczek, na jakieś z marketu. I jak wcześniej miałem spokój, to teraz na autostradzie wycieraczka kierowcy mi podskakuje. I to chyba wina układania się samych dumek w szynach bo jak poruszam to jest Ok, a potem po włączeniu wycieraczek jak powróci na swoje miejsce to lubi sobie podskakiwać.
Mam dokładnie to samo. Kilka dni temu wymieniłem pióra na boscha z inter cars i też podskakuje przy powrocie ta od kierowcy.
Dobra, to ja już rozumiem co macie na myśli "podskakuje". Też tak mam na ORI wycieraczkach. @Dzuda: nie, że niedowiarek, tylko gapa, bo oglądałem zawsze je z każdej strony (i Boscha i ORI) i nigdy tych oznaczeń nie znalazłem :)
Jak nie zapomnę to Ci zrobię fotkę.
Ogólnie teraz jest ok.Dziś jechałem w śnieg i wycieraczka pracowała normalnie. Dodam że wycieraczki Boscha zbierają na prawdę dobrze, niebo lepiej niż Valeo. Żadnych smug itp