ale jak to ori?taką np od 750?To nie trzeba zmieniać całego zderzaka?Zamieszczone przez e32maaaciek
ale jak to ori?taką np od 750?To nie trzeba zmieniać całego zderzaka?Zamieszczone przez e32maaaciek
...tez myslalem ze caly zderzak.Ale mozna je wyrwac-ja kupilem w angli.Ale tu na forum poszły ostatnio takie-i to dosc tanio bo 200zl kpl
...moje tak wygladaja...
http://forum.7er.pl/e32-witam-wszyst...tr4-vt4920.htm
A założyłeś już to do auta?
...jeszcze nie bo wlasnie auto z lakierni odebrałem i wczesniej niebylo pogody a garazu niemam.Ale niedluga zaloze-trzeba wyciac kawalek listwy na rogach-ale jak patrzylem na innych forach za granicą to niema problemu z montazem,sa otwory montazowe w kazdym modelu i mam jeszcze profile metalowe co to wszystko trzymaja..I niewiem czy przypadkiem e34 540 niema identyko bo szperajac po niemieckich stronach to te wloty od e32 czy e34 sie nieroznia podobno...
Witam podepne się pod temat , dokładnie 540 e34 ma identyczne zakładałem takie do żony 525tds e34 co ori to ori , zabawy jest troche przy tym , trzeba sporo wyciąć zderzaka w dolnej listwie , ale czego nie robi się dla wyglądu ... pozdro
hej
Dokładka doszła ale nie miałem czasu zamontować :razz: zrobię to za tydzień i wtedy wkleję foto.Ogólnie nie wydaję się zła(jak za 130zl ;)) tak ją tylko dołozyłem żeby zobaczyć jak to wygląda no i nawet mi się podoba :) fakt że teraz będzie bardzo nisko i nie wiem jak długo będzie przy samochodzie:)
Jak tam Dzuda,założyłeś już dokładkę?Wklej zdjęcia,zobaczymy jak to wygląda :)
hej
Dokładka założona :) fotki będą jutro lub w pt jak auto umyje ;)
No powiem Ci,ze ciekawie to wygląda
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(