Witam gratuluje tak taniego zakupu.Ogólnie jaki stan???
Stan blacharski dobry : błotniki tył oryginał ( ranty ani grama rdzy), podłoga ani grama rdzy, niestety na progach coś jest ale bez tragedii,
Lakier: w ubiegła sobotę robiłem wycenę rzeczoznawcy na żółte tablice i stwierdził że 80% lakieru jest oryginalny ale gdzieniegdzie schodzi bezbarwny i
Środek oryginał a jak wygląda widać na zdjęciach
Stan zawieszenia i hamulców był agonalny, samochód długo stał i to widać.
Silnik: po remoncie, mam zdjęcia z remontu oraz fv zakupu części
Siemanko. Wyglada zacnie a nawet bardzo jak za 4 kzł
Witaj na forum
Jeśli chodzi o rdzę to gwarantuje ci że nie jesteś w stanie tego stwierdzić czy jest w dobrej kondycji czy złej (no chyba że były by dziury to byś to widział). Jeśli rejestrujesz na zabytek to taki zabieg jak wyciągnięcie dywanu nie powinien robić na tobie wrażenia i dopiero wtedy ( i tylko wtedy) będziesz mógł powiedzieć czy wszystko jest ok.
Stety, niestety miałem do czynienia z wieloma modelami bmw z lat 80' i 90' i po prostu wiem co mówię. To że wszedłeś w kanał, popatrzyłeś i napisałeś że podłoga jest "igła" to już znamy takie przypadki. Tym bardziej że napisałeś że "coś" jest na progach a to słaby punkt E32 nie jest...
Tak czy inaczej życzę ci miłej współpracy z tym autem i do zobaczenia (mam nadzieję) na zlocie!
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 25-11-2016 o 23:26
Ta felga z E38 idealnie leży na E32, fajna sztuka :D
Zapytaj Wojtka z Groupeaie.pl jaka to ruina bo widzę że jesteś z okolic
Kolego samochód miał juz ściągnięte nakładki progowe , bak, całe zawieszenie które było piaskowane i lakierowane proszkowo itd. Ponadto przyjechało z włoch tak że wiem co pisze :) Miałem już wiele modeli bmw z różnych roków produkcji i wiem na co zwrócić uwagę :) Wiem że każde forum ma swojego Guru i rozumiem że właścnie go poznałem ?
Ostatnio edytowane przez Acik666 ; 26-11-2016 o 20:06
Guru? chyba do innych klubów należales...
Widocznie źle odebrałes to co napisałem wyżej...Skoro trafiłeś taki egzemplarz to nic, tylko pogratulować bo e32 bez rdzy za 4k to prawie jak 6 w lotka
Wojtka tak ,znam. Czasem latam do Krk przez Tarnów to możemy zrobić mini spota bo chętnie bym zobaczył zdrowe e32 których jest już coraz mniej
Z tego co pamiętam to tylko Arkus z waw miał swoją e32 w pakiecie ACS o który pytasz.Znajdziesz go prędzej na BKP.pl
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 26-11-2016 o 20:37
@Dzuda ,to Ty jesteś GURU ???
@Acik666 chyba jest z jakiejś sekty sądząc po nicku
Ostatnio edytowane przez miro ; 26-11-2016 o 20:48