Oczywiście że nie mam zamiaru, myślałem, że dowcip o papieżu jest na tyle dobrze znany, że każdy to zrozumie. Więc oczywiście chodziło o niemiecką wymogę wyrazu "czule". Pozdrawiam
Oczywiście że nie mam zamiaru, myślałem, że dowcip o papieżu jest na tyle dobrze znany, że każdy to zrozumie. Więc oczywiście chodziło o niemiecką wymogę wyrazu "czule". Pozdrawiam
626 KM i 1010 Nm ....
Też tak to osobiście odebrałem![]()
Ja tyz tak to odebrałem :hihi: Wyluzować :)Zamieszczone przez Jack
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
e38 728 xi istnieje i jeździ 1 sztuka u mnie w mieście.
popytam co i jak.
Ostatnio edytowane przez matiqq ; 17-12-2012 o 20:11
....toś odgrzebał kotleta ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Nie wiem, jak w E38, ale wiem, że wyszła seria E32 z oznaczeniem ix, bodaj na rynek amerykański lub kanadyjski. Pewnie wyszło tego niewiele i na specjalne zamówienie klienta, dlatego tak się dziwimy słysząc o takich egzemplarzach. Może rzeczywiście wystosować pytanie bezpośrednio do BMW, żeby uzyskać miarodajną odpowiedź ?
Nie zdziwiłbym się, gdyby takie E38 istniało, bo BMW zawsze słynęło z wprowadzania w życie eksperymentalnych technologii. Pozdrawiam Wszystkich
Swoją drogą dziwne że bmw dopiero tak późno wypuściło xdrive w A8 quattro w220 4matic, a w E38 ośka :)
dziś pod kauflandem widziałem na własne oczy 5er ale tą nowszą e60? ze znaczkiem xi oraz faktycznym napędem 4x4. a co do e38 728xi to nie wiem, znikło ;( a chciałem je kupić...