Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
Patrzę sobie na VIN i widzę pozycję: S925 Dummy-SALAPA, spotkał się ktoś już z takim zapisem, wie co oznacza ? Zastanawia mnie też tylny podłokietnik ze sterowaniem radia, nie powinien być w VIN'ie ujęty ?

Cena no cóż, wysoka, za wysoka wg mnie jak za 735. Patrząc ne poziom cenowy na zachodzie europy, to wszystko co w bardzo dobrym stanie z 740/750 na klapie zaczyna się od ok 15k euro. Niestety E32 z R6 pod maską takich cen jeszcze nie osiągają. Ale myślę, że to kwestia czasu by się trochę zrównały. Za kilka lat priorytetem przy szukaniu takiego auta będzie stan ogólny, jak ktoś nie będzie miał parcia na V-kę to kupi nawet rzędowe 730, i w doopie będzie miał że silnik najsłabszy.
Z jednej strony to bym się nawet cieszył że to m30. Jeśli ten silnik ma faktycznie tyle najechane, to prędzej wypadnie z ramy niż coś tam się zepsuje.

Wiadome że 740/750 są dużo lepszymi egzemplarzami ale m30 za to jest wdzięczne. W mojej przez 10lat miałem tylko awarię obudowy filtra oleju co jest standardem w tym silniku. Nigdy nie miałem żadnego problemu za co go bardzo lubię.

Myślę że już nie trzeba czekać kilku lat, żeby silnik przy poszukiwaniach E32 zeszedł na dalszy plan.

Licznik faktycznie niespotykany...