Od stanu oleju bym zacz±³. Kiedy go wymienia³e¶? Z korka nie kapie, bo to stanard w BMW? Ja praktycznie now± miskê musia³em silikonem objechaæ przy korku, bo ciek³a po pó³ roku od wymiany oleju.
Od stanu oleju bym zacz±³. Kiedy go wymienia³e¶? Z korka nie kapie, bo to stanard w BMW? Ja praktycznie now± miskê musia³em silikonem objechaæ przy korku, bo ciek³a po pó³ roku od wymiany oleju.
Ostatnio edytowane przez HTN ; 27-11-2016 o 14:07
olej ok
Konwerter m¿e takie dzwieki wydawaæ?
nie faluja obroty i wszystko pozatym jest ook
No w³a¶nie ja 3 miechy temu zala³em olej a teraz jak spuszcza³em olej to zesz³o tylko 2.5 litra. Wtyczka, micha wymienione. Nie widaæ tam wycieku. Z korka wlewowego te¿ nie widaæ. Gdzie olej jeszcze mo¿e spierdzielaæ. Teraz po regeneracji mechatronika skrzynia wyrzuca bieg na N lub P. S³ychaæ jakby chcia³o wrzuciæ bieg ale nie chce. Przed rozebraniem szarpa³o mocno z 2-1. Mia³em te¿ ha³as na P z okolic konwertera. Nie by³o w ogóle falowania obrotów.
Wys³ane z mojego LG-D855 przy u¿yciu Tapatalka
I tak i tak
A czy to tak nagle powsta³o czy stopniowo ? Porównywa³es z inna e65 ? Moze jestes przewra¿liwiony ?
Stopniowo coraz bardziej by³o s³ychaæ
My¶la³em ¿e co¶ wpad³o do wentylatora ale teraz coraz bardziej g³ównie na zimnym
A tak z ciekawo¶ci....kiedy olej wymienia³e¶ w ASB ?
Niby byl wymieniany 60 000 temu
Dzi¶ dok³adniej sprawdzi³em
Temp - 2
Slychac najbardziej na wstecznym R
Tak lekko na N-P
Na D nic - cicho
Nagra³em film
Wrzucê jak bêdê mia³ trochê czasu