Potrzebuje informacji z jak± si³± dokrêcamy wa³ korbowy ,dok³adniej chodzi o stopy korbowodowe oaz stopy korbowe silnik x6 n57 306km w TIS-ie nie znalaz³em tego silnika,dziêki.
Potrzebuje informacji z jak± si³± dokrêcamy wa³ korbowy ,dok³adniej chodzi o stopy korbowodowe oaz stopy korbowe silnik x6 n57 306km w TIS-ie nie znalaz³em tego silnika,dziêki.
Napisz maila do BMW. Powinni Ci podaæ.
Pode¶lij VIN. W ISTA powinna byæ taka informacja(w ISTA D jest te¿ TIS
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
x6 L470220
Stopy g³ówne wa³u:
1AZ Main bearing bolts (steel bolts 12.9 PHR) N57S M10x85 12.9 Replace screws
1. Jointing torque 25 Nm
2. Jointing torque 50 Nm
3. Angle of rotation 60 °
4. Angle of rotation 60 °
Stopki korbowodów:
1AZ Connecting rod bolts N57S M9x47 Replace, wash and oil screws
Jointing torque 20 Nm
Torque angle 70 °
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
kur...a wierzyæ na s³owo z forum i taki motor posk³adaæ........JESTEM pe³en podziwu.
by³o E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Henry Ford
ok dziêki ,powiem tak dokrêci³em jak w opisie stopy g³ówne wygl±da³o to do¶æ drastycznie ¶ruby trzeszcza³y jak w¶ciek³e i sumarycznie nie mog³em obróciæ wa³em cofn±³em o 60 s. i dopiero wa³ ruszy³ ,nie mam do koñca pewno¶ci,zadzwoniê jeszcze do serwisu zobaczê co powiedz± ,macie mo¿e auto-datê ciekawi mnie jakie warto¶ci s± tam podane.