Xardas
I co z tego ze 4 turbiny. Calkiem fajnie jezdzi . Spalanie na poziomie 13L w miescie
A 745d w e65 jest b.dobrym silnikiem. Wolalbym aby BMW rozwijalo dalej ten silnik niz zmiejszala pojemnosci i dodawala turbin.
Wypalcowane z LG G4
Xardas
I co z tego ze 4 turbiny. Calkiem fajnie jezdzi . Spalanie na poziomie 13L w miescie
A 745d w e65 jest b.dobrym silnikiem. Wolalbym aby BMW rozwijalo dalej ten silnik niz zmiejszala pojemnosci i dodawala turbin.
Wypalcowane z LG G4
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
źle mnie zrozumiałeś na nie pochwalam tych nasterydowanych R6
Każdy ma do tego inne zdanie. ten kto kupi ten samochód nowy jest ok super osiągi i w dodatku spalanie. Problem się zacznie dla ludzi co kupią te auto 5 -7 letnie nawet nie chce myśleć co będzie późnej R6 z czterema turbinami ile ten silnik wytrzyma, jedna turbina jeden problem 4 turbiny czekaj policzę 4 problemy.
Ale rozumiem nie masz kasy nie pchaj się w ten model proste, nikt nie zmusza do kupna.
745d w e65 jest ok ale mi naprawdę wystarcza 730d. Nikt chyba siódemkami nie jeździ się ścigać
No ja tez mam 730d i wystarcza. Jezdzilem 750d troche i po miescie zupelnje bez sensu.
Tak samo jak mialwm Porsxhe Turbo...po miesiacu znudzilo mnie pizganie spod swiatel
Wypalcowane z LG G4
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
A ja miałem wielbłąda do lanserki po pustyni ,ale nie chciał wody pić i zdechł![]()
@Xardas
Meczyly mnie te 4 turbiny.
W 750d G11 sa sa 3 turbiny.
Wypalcowane z LG G4