No to ja tez sie dolacze do tej dyskusji.

Nawiazujac do korozji na dole i krawedziach drzwi to chyba wina zapchanych brudem kanalikow odprowadzajacych wode. Woda sobie tam siedzi spokojnie i wspomaga korozje (skubana). Tez mialem mala korozje ale na szczescie ( w nieszczesciu ) zatrudniam u siebie chlopaka z ok 10 letnim lakierniczym doswiadczeniem wiec zrobil mi to na cacy.

Oczywiscie pewnie jak wiekszosc mialem tez problem z gumkami przy tej listwie za drzwiami tylnymi. Mialem bo juz mam nowe listwy wraz z gumkami :).

Jezeli chodzi o audio to przyznam racje wszystkim ktorzy uwazaja ze to dno. TO DNO TOTALNE. No dobra troche przesadzilem ale Audi w tym temacie o niebo lepsze.
Planuje wymiane na Alpine lub Clariona. Chodzi mi o jednostke z duzym monitorem dodykowym wmontowanym na stale, czyli nie takim wyjezdzajacym do gory. 2 wysokiej jakosci wzmacniacze BBG czekaja juz na zamontowanie :) no i oczywiscie zamierzam wymienic wszystkie glosniki w drzwiach. Nie mam jeszcze planu na glosnik basowy bo nie chce tuby w bagazniku ale mysle ze cos wykombinuje.

Ekonomia oczywiscie nie jest wzorem. Ale mam to gdzies bo nie kupilem tego auta zeby oszczedzac na paliwie. Mam jeszcze Forda Transita Conecta z diselkiem 1.8 i on mi robi na baku ponad 800km to jest oszczednosc. Wsiadajac do mojej 7 licze na wrazenia i przyjemnosc z jazdy i ona mi to daje.

Hmmm telefon. Coz zrezygnowalem z tego oryginalnego na rzecz fajniutkiego i praktycznego zestawiku bluethot.
Fajniutki bo nie szpeci i jest niewielki (bedzie na zdjeciach) a praktyczny bo telefonik sobie w kieszeni siedzi i jakies 5s po odpaleniu silnika laczy sie sie z systemem i po klopocie.

Brzydkie pomaranczowe lampy kierunkowskazow tez juz maja czas policzony bo we wtorek mam do odbioru piekne nowe cleary.

No jak na razie wiecej mankamentow nie znalazlem. No moze troche wiecej mocy by sie przydalo, ale nad tym tez pracuje :P