Iste lub Inpe to ma ponad 70% chłopaków na tym forum.
Jak cos jest do wszystkiego to nie znaczy ze jest do BMW
Iste lub Inpe to ma ponad 70% chłopaków na tym forum.
Jak cos jest do wszystkiego to nie znaczy ze jest do BMW
Sprzęt to jedno, a umiejętności drugie.
Skoro nie ma komunikacji ze skrzynią, to teoretycznie powinny być jakieś błędy z tym związane w innych modułach.
Jeśli jest czysto, to faktycznie spróbowałbym innym testerem.
Uniwersalne testery nie zawsze radzą sobie ze wszystkim. Może tester próbuje łączyć się z innym sterownikiem niż powinien i stąd brak komunikacji
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Czyli doradzę podpiąć pod inpe lub iste ?
Czyli doradzacie podpiąć pod inpe albo iste ?
Na pewno spróbować połączyć się innym testerem.
Najpewniejsza byłaby ISTA + ICOM
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Ja Ci mogę doradzić tylko: Czytaj uważnie co CURSOR pisze bo po nim już się nie poprawia. Mistrz w tych sprawach![]()
Okej dzięki wielkie chłopaki spróbuje podpiąć pod iste ;)
Henry Ford
Mam SUN PDL4000 i łączy się pięknie ze wszystkimi systemami. Nawet wymianę aku udało się zakomunikować.