Witam,
Chciałbym się upewnić przed zakupem, czy były jakieś różnice np. w rozstawie śrub montażowych lub kostek od sterowania przy fotelach względem roku produkcji E32?
Mam też opcje kupna latarki od E38, będzie pasować?
Z góry dziękuję za pomoc.
Witam,
Chciałbym się upewnić przed zakupem, czy były jakieś różnice np. w rozstawie śrub montażowych lub kostek od sterowania przy fotelach względem roku produkcji E32?
Mam też opcje kupna latarki od E38, będzie pasować?
Z góry dziękuję za pomoc.
Elektryka będzie pasować czy to przed czy po lifcie , jedyna różnica to szwy na skórze przed liftem masz widoczne szwy podwójna nitka. Po lifcie szwy są zakryte tzn wywinięte do środka.
Latarka nie będzie pasować do fabrycznego gniazda w schowku nie wiem jakby przełożyć gniazdo i czy wgl będzie pasować w to fabryczne miejsce
przerabialem teraz przerzutke parokrotną .....różnych skór i miałem sporo foteli manual i elektryka z liftu i po liftu. montowalem fotele manual przedlift do auta polift - nie zauwazyłem różnic. potem wrzucalem fotele elektrykę polift do auta polifta - jedyną różnice zawuażyłem przy montażu plastikowego tylnego oparcia , przedliftowe stelaze foteli miały wywierconą srubkę bo obu bokach na ktorej trzymał sie plastik tylny . fotele polifowe nie miały takiego nawiertu - ale nie jest to jakiś duzy problem,to samo tyczy sie plastikow tył polift - brak otworow bo bokach plastikow na srubkę która laczy ten element ze stelażem.
co do kostek sterowania będą troche inne wiązki przy fotelach, ale da się to ogarnać,piny na kostkach też mają inny rozstaw w przedlifcie i polifcie. Jeszcze jedno zauważyłęm w przedlifcie jak demontowalem opcje lędzwie + grzanie z manuala, w fotelu byl przekażnik. w polifcie w tej samej opcji + elektryka przekażnika nie było w fotelu a pewnie już był w skrzynce pod fotelem badź pod maską fabrycznie...
w moim fotelu mam pamięć, a w tych co chce odkupić nie ma, można to jakoś przerzucić?
teoretycznie tak. ale jak, niech wypowiedzą się ci co to robili. ważne ze masz juz w aucie instalację pod pamieci, wiec nie powinno być ciężko.
dowiedziałem się od sprzedającego że te fotele są z 93r., a obszyte są szwem na zewnątrz, są z anglika, w sumie to chyba plus bo strona kierowcy mniej zmęczona
Czyli nie są z '93, bo ja mam 11.92 i mam już ukryte szwy.