Hmm chciałbym coś dużego wygodnego i w 7 na prawdę czuje się ok a mam 2 metry :P a może szukać piątki ??? z mocniejszym silnikiem bo widzę ze dobrych 7 jak na lekarstwo :(
Hmm chciałbym coś dużego wygodnego i w 7 na prawdę czuje się ok a mam 2 metry :P a może szukać piątki ??? z mocniejszym silnikiem bo widzę ze dobrych 7 jak na lekarstwo :(
Ja bym Tobie radził tak.... poszukaj wozu z...... V8, komfortowymi fotelami, automatem, fajnie by było z szyberdachem. A czy to będzie 7 czy 5 to dla mnie bez znaczenia. Z przodu jest podobnie. 7ka wygodniejsza z tyłu, ładniejsza,a 5ka lata bokiem po rondach fajnie :-) Dla każdego......
Ważne aby wóz był w fajnym stanie.
https://www.olx.pl/oferta/bmw-735i-v...tml#9d60f831f9
A takie auto ??? z zewnątrz wygląda jak stary pierdziel niestety. Ale jakby alusy 19" wstawił polerka to może by odżył. Środek ma fajny tylko za dychę można kupić auto w miarę dobrym stanie ???
Wiesz co, nie obraz się ale za dyche to można ładną Fiestę kupić z 2000roku. V8 BMW jak chcesz fajne to wbij w Allegro model i sortuj od "najdroższe/ cena najwyższa"
To kolejna rada. Inaczej do tej dychy dołożysz jeszcze dwie!!
Tak myślałem :P dzięki za rady.
Ja rozglądam się za Grand cherokee ale ZJ- miałem już z 4 ale zachciało mi się znów. I są fajne ale po 30000PLN!!!
Nie mam pojęcia nie znam się ale bulgotanie V8 można by ustawi sobie jako dzwonek w tel :P poezja
W rodzinie na mazurach mają ale taki stary model pojemność ponad 5 litrów nie pamiętam dokładnie. Buda szału nie robi bo stara wiadomo ale silnik to potwór :P
5.2 lub 5.9... ale ten ostatni to tylko 1998r. Jak kosa stan jeszcze Endeavor to kupe kasy kosztuje.