Witam. Mam na imię Kamil. Od roku jestem posiadaczem BMW 730d z 2006 roku. Przez ostatni rok sporo dowiedziałem się o swoim samochodzie głównie z forum 7er.pl. Chętnie podzielę się swoją wiedzą i doświadczeniami z tym modelem. Pozdrawiam :)
Witam. Mam na imię Kamil. Od roku jestem posiadaczem BMW 730d z 2006 roku. Przez ostatni rok sporo dowiedziałem się o swoim samochodzie głównie z forum 7er.pl. Chętnie podzielę się swoją wiedzą i doświadczeniami z tym modelem. Pozdrawiam :)
Hej. pokaż jakieś fotki
Proszę bardzo
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Fajny kolor . Fajnie by wyglądał z Shadow'em
Kolor jest świetny, ale niestety na chwilę obecną potrzebuje juz kilku poprawek. Ze względu na pracę nie mam czasu się tym zająć. Auto jest codziennie użytkowane więc odstawienie do warsztatu obecnie nie wchodzi w grę. Postaram się wszystko ogarnąć przy jakimś dłuższym urlopie, napewno chętnie podzielę się efektami.
Witam. Dzuda dobrze prawi ----> SL.Brak komfortow...Kolorek bardzo przyjemny.Pzdr.
Siemano
Kurcze ,co jak co ale te komforty to powinnna być jednak nie opcja a standard . Razi to po oczach niesamowicie. Ogólnie fajna fura tylko ten I-drive na lewej ręce
Mi w mojej jedynie brakuje soft-close abym był w pełni usatysfakcjonowany
No tak ale żeby mieć co się chce to trzeba by sobie nową w BMW skonfigurować
Do lewej ręki szybko się przyzwyczaiłem ;) a co do braku komfortów to jeszcze nie ma takiej tragedii jak się pomyśli że są wersje bez podgrzewanych foteli :D To jest dopiero nieporozumienie biorąc pod uwagę klasę samochodu.
Kolego Miro jaką masz tą swoją jedynkę? Jaka wersja silnikowa? Jeździłem chwilę 116d z 2007r i musze powiedzieć że bardzo ciekawy "bolid" ;) może masz jakieś zdjęcia? Chętnie zobaczę.
Ostatnio edytowane przez czatek01 ; 04-11-2016 o 02:46
Witam wszystkich! :)