Możę w tej Z dlatego tak miałeś że tylko przód zmieniłeś. Ja mam i tył i przod równo po 20mm.
Hmm nie czuje, żeby było źle więc hmm po co ruszać :) Chociaż jak sprawdze i okaże się że jest lepiej to będę miał brzydko :D
Możę w tej Z dlatego tak miałeś że tylko przód zmieniłeś. Ja mam i tył i przod równo po 20mm.
Hmm nie czuje, żeby było źle więc hmm po co ruszać :) Chociaż jak sprawdze i okaże się że jest lepiej to będę miał brzydko :D
Miro w kazdym aucie jak przod bedzie szerzej niż tył bedzie lipa.
Ja to wiem. Aldik nie wierzy. Nie myślcie sobie ,że jest źle,bardzo źle ,czy tragicznie. Ja tylko informowałem ,że na serii z przodu jest najlepiej. Jak ktoś nie jest tak poje.any jak ja to nawet uwagi na to nie zwróci.
Chciałem wrócić do tematu "BMW E65 Sochaczew" i z mojej str doradzić. @Niestepne jak Tata nie ma parcia na te dystanse to ja bym ich do przodu nie zakładał.
Dystanse mam i 20 i 25 i nawet 30mm założymy bo obnizeniy i zobaczymy jak sie auto bedzie zachowywac z tym ze dystans i przod i tył trzeba założyć.
ja mam 37mm tył przykrecane,robione na moje zamówienie u Dystoma a przód 17mm przelotowe tez od Dystoma.
Hahaha chyba nie założysz tych co masz bo śruby w E65 są M14 i nie przejdą Ci przez otwory. Wymiana śrub i rozwiercanie otworów nie unikniesz
Edytuj posty!!!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 29-11-2016 o 15:05
Dlaczego mają nie pasować jak od e65 sa?
Pozostaje jeszcze kwestia ładnego koła...
Edytuj posty!!!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 29-11-2016 o 15:05
a,jak są od e65 to![]()
Olej zalałem 5w30 Castrola i jest gitara nic nie dymi itp.
Ło matko