A fedry też zmieniałeś rozumiem ? A czujniki położenia klapy są dwe - też podmieniłeś?
Tak się wsłuchiwałem dzis i jakby odmyka, pompa zaczna chodzić na sekunde, przestaje no i klape wciąga.
A fedry też zmieniałeś rozumiem ? A czujniki położenia klapy są dwe - też podmieniłeś?
Tak się wsłuchiwałem dzis i jakby odmyka, pompa zaczna chodzić na sekunde, przestaje no i klape wciąga.
Fredry czyli silowniki sprężyny gazowe? Wymienialem je
Czujnik klapy jest jeden nad pompa
Az chyba jutro zdejme te moje dodatkowe sprezyny i nakrece filmik.. Bedzie to samo co u Ciebie.. Moim zdaniem te silowniki dodatkowe/gazowe za slabo na poczatku pomagaja odepchnac klape.. Skoro jak piszesz wystarczy jej lekko pomoc i idzie jak szalona..
Na siłownikach są fedry (sprężyny) i One chyba sa pomocne w odepchnięciu. Hmm.
Odnowię temat - nie miałem czasu się zająć tym, zmieniłem te amory ale nadal to samo. Ktoś coś dalej !? !? Juz mnie to wnerwia .
sprawa jest banalna, zamek klapy do wymiany ;)
Ale ten w klapie czy ten przy progu który dociaga !? I pytanko skąd ta wiedza !?
Moim zdaniem gdyby to był w klapie to by wogole nie mam zna byli otworzyć ani zamknąć klapy.
A jeżeli miałby to być dociag z pasa tylnego to by nie działał poprostu i klapa walilaby o skobel.
Moim zdaniem silowniki-moze kupiłeś gorsze niż swoje stare
Ale moje stare nie takie stare bo 3 lata temu w aso kupione, a te nowe fakt używki ale i na tych i na tamtych klapa trzyma idealnie wkażdej pozycji