a ja miejscu pana po prawej zadzwonił na polizze a kolega co machał wiatrówka by do dzisiaj siedział ze szczurami w niemieckim wiezieniu...
to ze sie brał polak za wyprzedzanie a nie miał potencjału do tego manewru to już jego sprawa...
a ja miejscu pana po prawej zadzwonił na polizze a kolega co machał wiatrówka by do dzisiaj siedział ze szczurami w niemieckim wiezieniu...
to ze sie brał polak za wyprzedzanie a nie miał potencjału do tego manewru to już jego sprawa...
Dokładnie tak! Ja nie zamierzam sie solidaryzować z takim rodakiem -::Zamieszczone przez Johnny_Bravo
To nawet nie wydało mi sie śmieszne! Raczej żenujące :/
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
rece opadajaZamieszczone przez radoshb
z kazda pierdola dzwonicie na policje? przez takie rzeczy 3/4 ludzi w zakladach karnych wylapalo gruby wyrok za darmo
Za darmo to nawet żona Cie nie :xZamieszczone przez hrabia81
;D ;D
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
pomyśl co by było jak bo kolo spanikował w aucie obok i spowodował kolizje.... ile aut w ewentualny karambolu.... ja bym mu tam jaja urwał i tyle... za takie wiatrówko'wanie...
by sie kolo zdziwił jak by tak do ruska zrobił a rusek by wyciągnął prawdziwa i w samoobronie mu wypalił.... a z ruskami to już nie tak chop....
poza tym już widzę tego Polaczka jak jedzie do Rosji w głąb z wiatrówka ..... Byłem kilka razy dokładnie raz głęboko u nich zwiedzając Prypiat (miasto duchów) i jechaliśmy starym pasatem mając dożo lepsze auta , ale sie baliśmy żeby nas nie zajebali dla auta...
a moze helmut przyspieszal i nie chcial wpuscic polaczka bo przeciez jak moze wyprzedzac go polak? ilu jest baranow ktorzy za wszelka cene nie chca cie wpuscic? po mojemu dobrze zrobil. nie podchodzcie do tego jak nasze pseudo sady.
Zamieszczone przez hrabia81
Prosta sprawa - niech nie macha bez potrzeby atrapą to nikt na pały nie będzie dzwonił Rozumiem jakby ktoś chciał go z auta wyciągnąć, ale tak? pajac i tyle ;)
Zamieszczone przez hrabia81
a jak by tobie Niemiec pomachał (tak jak on Niemcowi) co byś sam zrobił ?
sam dobrze wiesz kolego ze wyprzedzające sie tiry to katorga ja ostatnio czekałem 3km aż sie wyprzedza na autostradzie jeden 80km/h a drugi 81km/h wiec raczej to nie wyglądało ze mu przyspieszał.
Dla mnie temat wyczerpany , każdy ma swoje racje lecz uważam ze źle zrobił machając wiatrówka... .
Powtórzę raz jeszcze dobitnie moje zdanie : chamstwo i bandytyzm !!!
Nie ma znaczenia kto kogo, nie ma znaczenia atrapa czy klamka !!!
Gra muzyka
poruszyles drazliwy temat ;) nie lubie niemcow :) utluklbym gada ;DZamieszczone przez Johnny_Bravo