Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Zajmijmy się autkiem na wiosnę :)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    jak panowie zdjagnozowac na aucie czy tuleja plywajaca z tylu jest do wymiany czy nie?
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735 M62TUB35
    Ja zdecydowanie wole naprawy na bierząco. Coś stuknie to odrazu likwiduję we wstępnej fazie rozwoju. Tydzień temu z przednim zawieszeniem zakończyłem wymiana amorków. Założyłem Bilstaina B4 wzmocnionego. Jest cudo. Wcześniej z przodu coś minimalnie popukiwało. Zawieszenie było ok a powodem były amorki. Zawsze wyrzucam wszystko parami tzn: w lutym zaczęła mi skrzypieć podczas skręcania lewa końcówka kierownicza (zewnętrzna) odrazu poszły na złom obie. Preferuję tylko części febi, lemforder,bilstain. Przed latem czeka mnie tylko wymiana filtrów kabinowych i przegląd klimatyzacji z odgrzybieniem. No ewentualna wymiana filtra paliwa.

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    a łyżka .....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735 M62TUB35
    Łożyska mam ok. Nie wymieniałem bo nie ma takiej potrzeby. Teraz zero stuków ani puków.

Zaawansowany Użytkownik Awatar makister
    BMW
    BMW 728iA '98
    Odświeżę temat.Na Bunię właśnie czekają nowy olej,wszystkie filtry i łączniki stabilizatora.Teraz jeszcze nowe gumy (chyba czas najwyższy,cieplutko się robi),ale czekam na jakąś wygrana w totolotka,bo marzą mi się większe obręcze i dopiero wtedy je zaopatrze w nowe oponki.Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów