......................................
......................................
Ostatnio edytowane przez Neuf ; 16-01-2011 o 11:32
Święte słowa! Świetna fotorelacja. Też mnie to czeka tylko będzie to robione aż mrozy i śniegi odpuszczą , wraz ze zmianą OBUWIA czeka konkretny przeglądzik i wymiany pewnych zużytych elementów.
u mnie to samo. Już w kwietniu mam zamiar skompletować nowe sandałki do buni a zanim jhe założę auto trafi na podnośnik:
póki co na bank muszę wymienić z tłu 2 tuleje i 2 wahacze co wyjdzie jeszcze nie wiem. Przód na szczęście wyremontowałem już rok temu
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Ja w przeddzień zakupu udałem się na przegląd i jedyne co mnie czeka to łączniki stabilizatorów,jedyne mankamenty wynalezione na podnośniku,z tym że wykryte są narazie jakieś "mikrodrgania" i nie spieszy mi się z tym,bo budżet solidnie nadwyrężony :(
Poza tym aku (ponoć przez to mogę mieć problem radiem i resztą,którą opisywałem wcześniej,ale to się okaże,napewno dam znać) no i oleje,silnik,skrzynia...Pozdrawiam
W pełni popieram takie inicjatywy! Sam właśnie jestem na finiszu wiosennych porządków z autem oraz niestety też wydatków, (amorki, drążki stabilizatora, świece i gumki na cewkach, olej, filtry i odma a na dniach rozrusznik do regeneracji i do wymiany gumy stabilizatora) a wczoraj gruntowne czyszczenie wnętrza z użyciem elektrycznego ustrojstwa do neutralizacji zapachów i odgrzybiania wentylacji i ręczne woskowanie :D :D
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Ale dzięki takim zabiegom autko odwdzięcza nam się długą i przyjemną jazdą, bez stukania, pukania itp ;)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
ja również przymierzam się do walki z zawieszeniem przed przejściem na letnie obuwie ;) czeka mnie walka z tymi przeklętymi tulejami pływającymi z tyłu no i doszły łożyska amorów z przodu... czyli świetna okazja na zmianę sprężyn :D
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Widze ze nie tylko ja mam problemy z zawieszeniem, ehh te dziury to juz mnie do szału doprowadzają, co wymienie jakiś drazek czy wachacz to zalicze pare dziur i znów coś stuka ehh - najgorsze ze czasami trudno zdiagnozować, ehh te drogi :(
dokładnie najgorzej znaleźć co tak na prawdę jest winne ja tak w zeszłym roku wymieniłem cały przód :D
A to że pada zawieszenie w polsce... nikogo to nie dziwi tym bardziej że nasze ponad 2 tonowe autka (z kierowcą itd) muszą walczyć nie tylko z masą ale koleinami i dziurami :(
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!