po 1. jeśli dysze nalezy poprawić – to ja na pewno tego robił nie będę, nie będę tez jezdzic do wrocławia na poprawki na swój koszt, bo miało byc bez poprawek – tak mnie zapewniałeś, bo wspominałem ze to dla mnie kawał drogi.
Może ty przyjedz do mnie? W koncu jako sprzet słuzy Ci komputer i zestaw kluczy. Do tego warsztat potrzebny nie jest.
2. poczytałem, posłuchałem i wiem ze kolektor BEZWZGLĘDNIE się zdejmuje podczas montazu instalacji – i to wiem, nie tylko od Nikosia, ale od kilku innych osób. A U mnie kolektor zdejmowany nie był.
3. po wgraniu nowego softu była przeprowadzona kalibracja.
4. nie mowilem ze nikos nie umie wyregulowac, bo wyregulował i silnik chodził równiutko tylko, ze nie chce ryzykować zmiany czasów wtrysku gazu, bo czytałem ze to niezdrowe – powrócił do twoich ustawień na moją wyraźną prośbę
5. jesli gaz wprowadza tylko błędy sond lambda, to czemu tych wspomnianych nie było wczesniej? Kilka tygodni wczesniej był na spocie podłaczany do komputera
6. obwiniam instalacje, bo wczesnije sie to nie działo.
7. jesli byłoby blisko, a ja miałbym czas przyjechac to wsiadłbym i to zrobił. Niestety mam małe dziecko i zonę, którzy pochłaniają wiekszośc mojego czasu.
Telefonu do Ciebie nie mam, bo został w starej komórce
7. nie bardzo rozumiem, co masz na mysli pod pojęciem „część kosztów przyjazdu”
8. co do kosztów przyjazdu wyszłoby teraz na jedno- czy kupie nowy kolektor już sam, czy do Ciebie przyjadę, a wychodzi ze kolektor nowy kupić muszę – powtarzam to co mi powiedział facet i nie wiem czemu nie jest szczelny na 1 listwie.
Ja jestem laik, i moje podejscie jest nastepujące:
-zapłaciłem i ma jeździć. Póki co sa problemy a ja sie musze wozic po polsce po serwisach

Tak- auto czeka na nową odmę, i komplet uszczelek pod dekiel. Niestety nie mam pensjonatu i nie stać mnie na kilka poprawek jednocześnie /kilka dni temu była robiona uszczelka pod michą olejową/