Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: 750i problem po zakupie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750ia, CL600

Cytat Zamieszczone przez Supermen Zobacz posta
    Taa a znajomy na pewno za 4 paka rozbierze i wymieni uszczelki pod głowicę. I jeszcze za swoje da to planowania
    Chyba, że to ekscentryczny bogacz i faktycznie zrobi za free z nudów.

Nastaw się na 4 cyfrową kwotę za naprawę i zaręczam, że to dopiero początek. Jeszcze, żeby to był jakiś individual warty ratowania to bym pisał ratować. No ale nic za tym nie przemawia. Goły jak smok angol i jeszcze z LPG... No chyba gorszego miksu nie ma.

Nie obraź się, ale taka jest prawda. Sprzedaj to jak najszybciej pozbędziesz się problemu. Dozbieraj trochę kasy i pomożemy tu na forum znaleźć coś wartego grzechu.
    no ja koledze poradzilem wariant z 4 tys, nie musi planowac jesli po sprawdzeniu beda ok, mozna wyczyscic chemia powierzchnie
    jak zalozy to co bylo tylko wymieni uszczelki pod glowicami, sruby, uszczleki pod dekle nowe
    swieczki i ewentualnie odmy

+ robocizna

minimalistyczny pakiet ale w miare po ludzku
    zmiesci sie, 2ka robota jak znajdzie super taniego mechaniora, 2ka czesci
    ale to tak chalupniczo i po totalnej taniosci i przy szczesciu ze glowce beda sprawne, przewody sprawne i uszczelki pod kolektorami ok, a reszta uczelek ta co byla w nadzieji ze jako tako bedzie to trzymac :)

ja sam wydalem 20dychy na podobne ogarniecie, no ale wiem jak ludzie potrafia oszczedzac i wiem ze da sie tanio :)

np. gosc co mi glowice sprzedawal powiedzial, sprzedaje ale bez uszczelek, bo w dobrym stanie sa i drogie sa :)
    a ja mowie, panie, ja wiem ze sa drogie, ale nie bede uzywek wkladal przeciez jak remont robie glowic, silnika, wiec co za roznica czy je dostane czy nie :)

czyli ze te uszczelki beda do powtornego zalozenia, wiec jak widac mozna po taniosci :) sruby tak samo do powtornego zalozenia :)

oddaj to za 4ry i strac na tym tylko tyle, mowie ci, bo zbankrutujesz a i tak auto oddasz na zlom
    nawet na czesci bedzie ciezko to opchnac, poza tym masa roboty z tym

nie ma sensu auta w takim stanie i wyposazeniu naprawiac, szkoda pieniedzy i nerwow
    gdyby to bylo 728 to moze, bo duzo taniej, ale v12scie, najdrozsze w serwisie w e38, nie podolasz
    Ostatnio edytowane przez Franco750 ; 20-10-2016 o 00:53