A jak trzymasz kluczyk caly czas w stacyjce to tez traci pamiec ?
Modul pilota znajduje sie w prawym tylnym slupku.
Sprawdz tez czy problemem nie jest zuzyta klawiatura foliowa na pilocie.
A jak trzymasz kluczyk caly czas w stacyjce to tez traci pamiec ?
Modul pilota znajduje sie w prawym tylnym slupku.
Sprawdz tez czy problemem nie jest zuzyta klawiatura foliowa na pilocie.
Ostatnio edytowane przez Sanndman ; 04-11-2016 o 14:29
Hej
Pisałem kiedyś w innym poście jak padła mi bateria w pilocie, po czym panowie mi ją wymienili i sytuacja się powtórzyła, czyli otworzyłem samochód z kluczyka dojechałem do pracy i już nie zamknąłem go zdalnie kluczyk się rozkodował jakimś cudem podjechałem do tych kolesi sprawdził baterię wszystko gra. Poszliśmy do samochodu no i tak jak to się programuje kluczyk(nie będę pisał) gość próbował z pięć razy tak jak pisał "Sanndmanâ, ale za szóstym razem udało się zaprogramować no i działa już jakiś czas.
No i ja to dokładnie przerabiałem w ten sposób w X5
Kolego znajdź kogoś kto ma BMW lub nawet land rovera użyj jego pilota i zakoduj go do swojego auta musisz wyeliminować czy nie jest winny twój kluczyk bo to najtańsze rozwiązanie nim wymienisz modul w aucie. Możesz również kupić za ok 50zl sam modul kluczyka 433mhz. I go zaprogramować. Kupiłeś nowa baterie do pilota to ja wymień jak rozwiążesz swój problem to potem możesz bawić sie i wkładać stare graty jak chcesz oszczędzać. Napięcie a pojemność akumulatora to dwie różne sprawy a mogą mieć właśnie wpływ na parametry nadajnika. Nie dziwie się ze na forum ktoś pyta dostaje konkretne rozwiązania a i tak kombinuje potem po swojemu. Nie chce się potem odpisywać na takie posty bo i po co i tak ludzie kombinują sami. Powodzenia.