Pod¶wietlanie licznika-jak to ma w koñcu wygl±daæ ?

W±tek: Pod¶wietlanie licznika-jak to ma w koñcu wygl±daæ ?

1. radek79 powiedzia³/a:
    A temperature silnika masz dobr±? U mnie ga¶nie pod¶wietlenie jak silnik sie zagrzeje

Wys³ane z mojego SM-A310F przy u¿yciu Tapatalka

2. Awatar Dzuda

Dzuda powiedzia³/a:
    Cytat Zamieszczone przez radek79 Zobacz posta
    A temperature silnika masz dobr±? U mnie ga¶nie pod¶wietlenie jak silnik sie zagrzeje

Wys³ane z mojego SM-A310F przy u¿yciu Tapatalka
    Moziwe ze nie bo dzi¶ dopiero po ok 30km zgas³ mi ten pasek ale licznik dalej siê pod¶wietlal.Po godzinie znów wsiadam do auta a ten pasek ¶wiecil tak jak np rano czyli zaraz za 4tys obr. W pon zmieniê termostaty

A jak navi jest aktywna to przy zg³aszania silnika sama siê wy³±cza czy zapamiêtuje ustawienia i po ponownym zapaleniu wraca do tych ustawieñ?

3. Awatar BOSS

BOSS powiedzia³/a:
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Moziwe ze nie bo dzi¶ dopiero po ok 30km zgas³ mi ten pasek ale licznik dalej siê pod¶wietlal.Po godzinie znów wsiadam do auta a ten pasek ¶wiecil tak jak np rano czyli zaraz za 4tys obr. W pon zmieniê termostaty

A jak navi jest aktywna to przy zg³aszania silnika sama siê wy³±cza czy zapamiêtuje ustawienia i po ponownym zapaleniu wraca do tych ustawieñ?
    Za niska temperatura silnika, Tempomat, navi uruchamiaja podswietlenie zegrow - jesli tempo i navi masz wylaczona to po rozgrzaniu powinny swiecic jak te z 2 zdjecia.

Po ponownym przekreceniu kluczyka navi pyta czy prowadzenie do celu ma byc kontynuowane.

Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!