Dokładnie lysy106 ma racje oni z tymi nalepkami na kielichach namieszali w e65 nie można tak dobie dokodowac webasto. Wystarczy rozebrać nadkole jakieś 15min roboty i wszystko będzie jasne.
Dokładnie lysy106 ma racje oni z tymi nalepkami na kielichach namieszali w e65 nie można tak dobie dokodowac webasto. Wystarczy rozebrać nadkole jakieś 15min roboty i wszystko będzie jasne.
Zastanawia mnie tylko czemu nie mam w ncs SHZH ?? Moze to jest przyczyna nie dzialania, ze jeszcze w tym module nie zmienilem standheizung na aktive.
Pozwolicie że wtrącę się z E39...
Potrzebuje wywalić z klucza webasto, niestety nie udaje się to (ZHZ)
0536 0000000010000000 STANDHEIZUNG STANDLUEFTUNG
Mam odpowiednie bazy dla e39???
Na zagramanicznym forum wyczytałem że jest to;
0536 0000000000020000 STANDHEIZUNG STANDLUEFTUNG
Niestety tego już nie sprawdziłem (nie mam pod ręką auta)
Jak to jest z E39? Ktoś wie?
Ps. Wszystko inne idzie wywalić.
V8 Garage
E39 530d zawsze miało webasto. W uboższych systemach tylko jako dogrzewacz, ale było, więc moduł ZHZ zawsze będzie widniał na liście sterowników w ncs.
0536 00000000 0000000010000000 0000000000 1 STANDHEIZUNG STANDLUEFTUNG //Standheizung incl. Standlüftung+Fernbed.
Taki zapis mam w pliku z E39 dotyczący ogrzewania postojowego
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Cały czas coś nowego o tych starych rupieciach się człowiek uczy:) Dzięki!
Jak zmienić klucz, nie mając komunikacji z webasto (wywalone!)?
Na moje nie ma możliwości bez podstawienia / zamontowania...
V8 Garage
Panowie a jak zakodowac pilota zeby mogl odpalic auto za pomocm pilota od ogrzewania postojowego. Robilen ten trig z kluczukiem i piotem od webasto ale nie wychodzi mi.