No tak właśnie mi się wydawało że powinna ta kreska na obrotomierz znikać a ona świeci cały czas. Chociaż w nd jak wracałem to chyba było wszystko ok
No tak właśnie mi się wydawało że powinna ta kreska na obrotomierz znikać a ona świeci cały czas. Chociaż w nd jak wracałem to chyba było wszystko ok
Dziś auto zarejestrowałem i doszedł mały gadżecik od starszej siostry (e32) czyli ramki na rej które wygrała na zlocie
Oraz wspomniana fotka licznika. Zrobiłem jakieś 12km więc chyba powinien pasek zniknąć?
![]()
Zaczyna się.
Załóż temat w odpowiednim dziale. Lub użyj funkcji szukaj 😂😂😂😂😂
Wypalcowane z LG G4
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Będziesz Miał Wydatki :-D
Standard w tych dieslach....termostaty do wymiany.
Ramki też mam takie ale kazali mi za nie zapłacić
To auto to teraz od Marka Piekarczyka chyba jest a nie Twoje.
Zgupiałem. To w końcu diesle w e65 też mają ten pasek od temperatury? Do teraz myślałem że nie. Czy tylko polifty mają? A może to kwestia programowania?
Dzuda gratulacje autka. Fajny czarny wieloryb. Klekota pod maska da sie przebolec :)
Bezawaryjnosci.
Pzdr.
Wizualnie auto ładne.Ile ma nalotu i zapodaj środek.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Na chwilę obecną ma 270tys.Ostatni wpis przy 239tys we wrześniu ubiegłego roku , potwierdzony w ASO.
W wolnej chwili wrzucę fotki na zimowych kołach i środka.