Ka¿da czê¶æ Meyle jest produkowana w Chinach. Oczywi¶cie siedziba firmy jest w Niemczech.
Ka¿da czê¶æ Meyle jest produkowana w Chinach. Oczywi¶cie siedziba firmy jest w Niemczech.
pozdrawiam Bartek
Znajomy majacy sklep namowil mnie na Febi mowil ze moze trafic sie oryginal BMW. I akurat tak bylo wytarte logo bmw, nr BMW zostal jedynie. Wiec Febi to loteria co bedzie w pudelku :)
¦mia³o mo¿esz zamawiaæ. Jako¶ci± na pewno nie s± gorsze od Lemfordera który sobie ka¿e zap³aciæ du¿o wiêcej dukatów.
Zale¿y co komu pasuje. Zawias Meyle jest twardy w stosunku do orygina³u lub Lemforder.
Nie narzekam na Lemfordera, jeszcze nigdy nie mia³em z nim k³opotów, a mam kilka aut ró¿nych. Mo¿liwe, ¿e nie jest to co kiedy¶, ale nadal ok. Lemforder nie jest produkowany w Chinach, podobnie jak TRW. Febi to g³ównie Chiny.
pozdrawiam Bartek
ja mam za³o¿ony FEBI i nie narzekam, bo Febi pakowaczem jest i czesto to moze byæ w org.
Przyszed³ ³±cznik. Sprytnie opisane na opakowaniu "Meyle Germany" i nic wiêcej w tym temacie :). No nic, tak, jak pisa³em - zobaczymy ile to warte.
Powiedzcie mi o co chodzi z t± "twarto¶ci± wahaczy". Tak, jak wcze¶niej pisa³em - pojêcie dla mnie abstrakcyjne, bo przecie¿ elementy zawieszenia powinny byæ bardzo sztywne. Czym to siê objawia? Sprê¿yny/amory to sobie mogê wyobraziæ, ale "twarde wahacze"...???
Ostatnio edytowane przez HTN ; 12-10-2016 o 17:27