Kada cz Meyle jest produkowana w Chinach. Oczywicie siedziba firmy jest w Niemczech.
Kada cz Meyle jest produkowana w Chinach. Oczywicie siedziba firmy jest w Niemczech.
pozdrawiam Bartek
Znajomy majacy sklep namowil mnie na Febi mowil ze moze trafic sie oryginal BMW. I akurat tak bylo wytarte logo bmw, nr BMW zostal jedynie. Wiec Febi to loteria co bedzie w pudelku :)
miao moesz zamawia. Jakoci na pewno nie s gorsze od Lemfordera ktry sobie kae zapaci duo wicej dukatw.
Zaley co komu pasuje. Zawias Meyle jest twardy w stosunku do oryginau lub Lemforder.
Nie narzekam na Lemfordera, jeszcze nigdy nie miaem z nim kopotw, a mam kilka aut rnych. Moliwe, e nie jest to co kiedy, ale nadal ok. Lemforder nie jest produkowany w Chinach, podobnie jak TRW. Febi to gwnie Chiny.
pozdrawiam Bartek
ja mam zaoony FEBI i nie narzekam, bo Febi pakowaczem jest i czesto to moze by w org.
Przyszed cznik. Sprytnie opisane na opakowaniu "Meyle Germany" i nic wicej w tym temacie :). No nic, tak, jak pisaem - zobaczymy ile to warte.
Powiedzcie mi o co chodzi z t "twartoci wahaczy". Tak, jak wczeniej pisaem - pojcie dla mnie abstrakcyjne, bo przecie elementy zawieszenia powinny by bardzo sztywne. Czym to si objawia? Spryny/amory to sobie mog wyobrazi, ale "twarde wahacze"...???
Ostatnio edytowane przez HTN ; 12-10-2016 o 17:27