-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Samochód odebrany. Wymieniony konwerter, ¶wiece, olej w asb, filtr,miska, adaptacja. Koszt- 4600. Jak na serwis uwa¿am nie drogo. Dodatkowo, mo¿ecie popytaæ po serwisach BMW u Was, jest akcja promocyjna, kompletny przegl±d samochodu 79z³. U mnie wyszed³ jak na moje pud³o nie¼le. Pozosta³y jedynie: cewki- ka¿da jest inna, widzia³em zdjêcia. Co¶ niezwyk³ego. Do tego polecili mi wymiane termostatu,pompy wody i paska, jakie¶ 2 pierdo³y w zawieszeniu oraz spryskiwacz reflektora nie dzia³a. My¶le ¿e przy wiosennym serwisie to zrobie wszystko i mam nadzieje, ¿e bêde móg³ pochwaliæ siê wkoñcu e65 w stanie choæ troszke podobnym do waszego.Je¶li chodzi o lpg, powiedzieli, ¿e instalacja jest ¼le zestrojona, rozjezd¿a mi mape i momentami ca³kowicie wy³±cza jeden cylinder. Spec instalacji- Redukt. tomasetto, komp stag qmax 6+, wtryski hercules blue, s±dzicie ¿e to dobry sprzêt? Co do wymiany konwertera, koszt nowego /regenerowanego/ który wygl±da³ jak nowy -1600z³. Po wymianie falowanie obrotów oraz trzepanie kierownicy znikne³o. Taka podpowied¼ dla szukaj±cych przyczyn ewentualnej usterki. Jakby kto¶ by³ zainteresowany, mogê rozpisaæ za co ile da³em. Pozdro !!!
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum