Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 104

Wątek: [felgi] Coś pięknego na lato :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    520iA
    Moim zdaniem DOTZ Hanzo w 17" to wogole nie bedzie wygladac ogolnie nie jestem fanem tych felg a juz takie male to moim zdaniem nieporozumienie w e38. Co do tych od eMki to widzialem kiedys e38 na takich i wygladalo OK z tym ze to byly 19" i komponuja sie ladnie z ciemnym kolorem nadwozia moim zdaniem.

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Landik - tylko ,że felga z pierwszego linku to Chinol .... A Dots jest hmm kierunkowy i z 2 stron będzie to różnie wyglądało ...

7ka
    Gość
    jestem na nie

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Jeśli te to chyba tylko 19 cali, tiron śmiga na takich kółkach właśnie :)

a te drugie zwłaszcza w rozmiarze 17" nie widzą mi się na e38...
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez landik
    To ja może też sie dopisze... ponieważ też rozglądam sie za czymś ciekawym i w zasadzie mam 2 faworytów

http://moto.allegro.pl/item582147719...7_m_style.html

http://moto.allegro.pl/item585995260...x17_5x120.html

ta druga wg mnie jest bardziej "rasowa" ale nie wiem czy po założeniu na e38 efekt będzie tak samo imponujący... czy ktoś może widział siódemke na takich felgach?? co o nich myślicie??
    pierwsze to typowa chinszczyzna tak jak te ktore dalem w pierwszym poscie tematu. A ze wracam z serwisu felg (jednego z najlepszych w polsce) od razu mnie blagal abym nigdy w zyciu tego nie kupowal bo bede u niego non stop, pokazal mi nawet felgi od AMG do zludzenia wygladajace jak oryginal, jedyne czyms sie podroby roznia to wewnatrz nie maja znakow np. BMW czy MERCEDES i oryginalne maja na bank odlane Made In Germany!!!

a jezeli chodzi o 2 styl felgi to juz sie sprzeczalismy troszke o nia wczesniej ta felga raczej bedzie ladnie wygladala na 3er do 7er nie za bardzo :/ moze wyjsc WT

po za tym na aucie (7er) prezentuje sie minimum 19 i taka jest smutna prawda
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    520iA
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Cytat Zamieszczone przez landik
    To ja może też sie dopisze... ponieważ też rozglądam sie za czymś ciekawym i w zasadzie mam 2 faworytów

http://moto.allegro.pl/item582147719...7_m_style.html

http://moto.allegro.pl/item585995260...x17_5x120.html

ta druga wg mnie jest bardziej "rasowa" ale nie wiem czy po założeniu na e38 efekt będzie tak samo imponujący... czy ktoś może widział siódemke na takich felgach?? co o nich myślicie??
    pierwsze to typowa chinszczyzna tak jak te ktore dalem w pierwszym poscie tematu. A ze wracam z serwisu felg (jednego z najlepszych w polsce) od razu mnie blagal abym nigdy w zyciu tego nie kupowal bo bede u niego non stop, pokazal mi nawet felgi od AMG do zludzenia wygladajace jak oryginal, jedyne czyms sie podroby roznia to wewnatrz nie maja znakow np. BMW czy MERCEDES i oryginalne maja na bank odlane Made In Germany!!!

a jezeli chodzi o 2 styl felgi to juz sie sprzeczalismy troszke o nia wczesniej ta felga raczej bedzie ladnie wygladala na 3er do 7er nie za bardzo :/ moze wyjsc WT

po za tym na aucie (7er) prezentuje sie minimum 19 i taka jest smutna prawda
    ew jeszcze Styling 37 w 18" to dopiero wyglada :]

Początkujący Użytkownik Awatar landik
    BMW
    E38 750i
    Macie racje, że to wszystko ładnie wygląda na dużych felgach ale jest też druga strona medalu, mianowicie nie chciałbym żeby po roku mieć powybijane i trzeszczące w środku auto i co chwile parkując gdzieś na mieście zastanawiać sie... "czy podjade pod ten krawężnik czy nie :)" Stan dróg (przynajmniej tu gdzie mieszkam) nie jest taki świetny a już po zimie to tragiczny (w niektórych miejscach jedyne wyjście to jechać srodkiem drogi :D ) a przyznacie sami że jeśli opona ma większy balon to i komfort jazdy jest lepszy.
    Kupiłem ten samochód na 18 calowych AC Schnitzer`ach i na początku nie miałem zastrzeżeń, wkońcu i komfort jazdy był o niebo lepszy niż w innych autach którymi wcześniej jeździłem, do czasu aż kupiłem 16 na zime którymi jeźdze obecnie:

co prawda polotu nie ma ale jeździ sie naprawde super.

No a wracając do feg na lato to przyznam sie że ciężko jest coś znaleźć... mam zielonego "shadow`a" i szukam felg właśnie z takim ciemniejszym odcieniem...
    ...a wczoraj sprzedałem swoje AC Schnitzery wiec bede musiał coś znaleźć

7ka
    Gość
    link bez hasla mi nie dziala

kup ori bmw kola do e38 i po sprawie

albo 16" styling 61 ktore dla mnie sa boskie

albo jesli masz shadow to moze 37 18"

lub radialStyling 32 18"

Początkujący Użytkownik Awatar landik
    BMW
    E38 750i
    poprawiłem link do strony, teraz powninien działać
    to może jeszcze to na koniec:

http://moto.allegro.pl/item583347026...oz_futura.html

http://moto.allegro.pl/item579218109...8_e39_e60.html

z góry dzięki za pomoc :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    520iA
    Na tych Keskinach powinno byc ladnie fajny klasyczny wzor ale te drugie to sobie podaruj jakies takie blink blink style mi nie podchodza. A masz gdzies fotke tych Schnitzerow na ktorych jezdziles bo cos mi sie wydaje po fotce w Twoim podpisie ze to te ktore mi sie strasznie podobaja.

Uprawnienia umieszczania postów