Bo opcja parowania (ta opcja wg VIN nazywała się chyba "tel bussines preparation" czy jakoś tak) nie była od początku poliftów, tylko chyba od 2006 roku.
Bo opcja parowania (ta opcja wg VIN nazywała się chyba "tel bussines preparation" czy jakoś tak) nie była od początku poliftów, tylko chyba od 2006 roku.
Tam gdzieś podobno jakiś kod czy pin trzeba wpisać. Nie wiem dokładnie bo mam pre lift więc mnie to nie interesowało za bardzo.![]()
I pamiętajcie o nagrywaniu z najmniejszą prędkością, zredukuję to ryzyko wystąpienia błędów.
Ogólnie sprawa bluetooth wygląda tak, że na mojej xperii X nie widzi samochodu, w z5 compact też nie a w starej jakiejś nokii u mechanika widać bmw ale nie mógł się połączyć. Powiedział, że prawdopodobnie trzeba przeprowadzić aktualizację ale nie powiedział czego i że musi się skontaktować z kolegą ale ten nie oddzwaniał. Mam płytę DVD-R Sony, próbować v32 z nią czy szukać Verbatim?
>> TUTAJ << jest wyjaśnione, co jest potrzebne do poprawnego działania parowania auta z telefonem via bluetooth.
Ok czyli wynika z tego, że muszę rozłączyć telefon z szuflady w kratce pod wyświetlaczem i udać się do kogoś z kompem w celu programowania TCU. Ale najpierw sprawdzę datę produkcji TCU bo coś mi się zdaję, że ta jest przyczyną problemów. W nokii mechaniora był widoczny mój samochód.
Ostatnio edytowane przez baq172 ; 07-10-2016 o 19:39