Nie masz opcji grzania kabiny. To u ciebie ze zdjecia to dogrzewanie silnika nie da sie tego włączyć działa automatycznie jak temperatura na dworze będzie niska to po odpaleniu będziesz miał ta opcje aktywna
Nie masz opcji grzania kabiny. To u ciebie ze zdjecia to dogrzewanie silnika nie da sie tego włączyć działa automatycznie jak temperatura na dworze będzie niska to po odpaleniu będziesz miał ta opcje aktywna
Oj warto a koszta znikome ja za części zapłaciłem pompka 300zl rurka aluminiowa potrójna z zaworem 150zl plus robocizna nie pamietam około 300zl. Na forum był opis ze zdjęciami co i jak po kolei nie ma zbyt wiele roboty przy tym. Do tego kodowanie kupisz kabel za 30zl i ktoś ci to zakoduje z forum za grosze. Pilot możesz kupic ale nie musisz używany około 300 ja kupiłem w aso za 500 programuje sie samemu bardzo łatwo. I tyle w 1000zl sie powinno zamknąć jak znajdziesz tanio części. Napisz do lysy106 z forum on często ma 7 er na czesci. A warte jest każdej złotówki ani razu nie skrobalem auta w zeszłym roku. Widok wszystkich aut zamarzniętych oprócz twojego bezcenny.
No nie wiem czy łysy106 będzie coś miał bo jego źródło części akurat nic nie ma aktualnie na allegro, ale może tylko na allegro nic nie ma wystawione.
I ten opis na forum ma już przeterminowane zdjęcia.
Ale nadal jest to bardzo łatwa operacja.
On niewiele wystawia na Allegro z tego co wiem a brałem od niego wszystkie dodatkowe graty a troche tego było. Ze zdjęciami napisz do autora posta moze zaktualizuje.
Ale zawsze coś miał na tym allegro, a teraz pustoo. Zawsze coś fajnego wypatrzyłem tam hehe.
Po wszystkich św i tak oddaję Becię na serwis to mój mechanik luknie w bebechy i powie co mi brakuje. Powoli trzeba się zaopatrzyć w brakujące części. Na OLX widziałem już pilot za 350. Ale jak by ktoś miał na zbyciu części do webasto to jestem chętny.
Uważaj na pilot bo łatwo kupic inny
Musi byc taki.
Wydaje się trochę inny ale pisze ze do e65.