Spoko, przek³adamy wiêc na jutro.
Chester gratulacje :).
Spoko, przek³adamy wiêc na jutro.
Chester gratulacje :).
d¿inxZamieszczone przez joe white
Ma³e OT - Chester, najlepszego z okazji dnia ojca :D
Za³ó¿ w±tek i pochwal siê cór±.... ;D ;D
kontynuuj±c OT dziêkujê Wam bardzo. Jak tylko w czwartek wywiozê dziewczyny z kliniki to postaram siê wrzuciæ nowy w±tek.
Pzdr
Gratulacje Chester - 5 miesiêcy temu sam to przechodzi³em :D
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
Chester gratulacje ,bede dzis o 18 tej :)
Dobra panowie.
Bumka odebrana , 900z³ nie moje, zaraz jadê j± umyc no i w ¶rodeczku odkurzyc bo jeszcze piasek z Sulejowa w niej wo¿ê :D
Panowie , ale tak na powa¿nie bo nie znam Katowic a¿ tak dobrze , jak dojechac do tego Auchana np jad±c od M Auto ? bo my¶la³em ¿e Auchan jest w³asnie przy M Auto a tam jest bodaj¿e carrefur :razz:
Nie wiem gdzie jest Mauto ,ale do tego Auchana ,najlepiej jedz kolo silesii city center i na srednicówke ,tzn w lewo na wiadukt ,a nie w prawo w do³ na Chorzów i potem po prawej stronie bêdzie Norauto i zaraz Auchan :)
Fubu juz tak nie sprzataj bo ja czasu nie mam i usyfionym przyjade :D
A teraz co do trasy - wyjezdzasz z MAuto w prawo i jedziesz wzdluz tych hal potem dojedziesz do takiego dziwnego skrzyzowania na ktorym polowa kierowcow niewie jak sie zachowac Ty na nim jedziesz prosto w strone salonu Forda. Za salonem Forda skrecasz w prawo i zaraz pozniej w lewo pod taki most. Spod tego mostu jedziesz w lewo ( na wprost bedziesz mial salon meblowy AGATA. Podjedziesz troche pod gore i walisz prosto trzymajac sie prawego psasa prowadzacego pod tunel jedziesz i za tunelem kierujesz sie w lewo na rozjezdzie tam jest chyba kierunek na gliwice czu rude slaska ( w kazdym razie po luku w lewo pod gore bedziesz jechal ) jak juz zjedziesz z tej gory to bedziesz sobie jechal kawalek i zobaczysz juz strzalki na NorAuto i CH Auchan. Jak nie bedzie padac to wbij sie na gorny parking. Na PW posle Ci nr komory do mnie gdybys mial jakies problemy jeszcze.
Ju¿ wiem gdzie , z góry dziêki :)Zamieszczone przez kri100s
furmankê umy³em , ale co z tego jak i tak ci±gle pada, wiec zanim dojade i tak bedzie brudnyZamieszczone przez kri100s
to na któr± sie ustawiamy ? 18 ?