Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Poka¿ wyniki od 21 do 22 z 22

W±tek: [ elektryka] ¦wiat³a do jazdy w dzieñ

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Sk±d
    Bielsk Podlaski
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    bez urazy ale to co czytam to smiac mi sie chce, wygrasz w sadzie bo powiesz ze przerobiles swiatla ????
    nie, ogólnie mi chodzi o to, ¿e jak mogê mieæ korzy¶æ z oddania sprawy do s±du (odej¶cie od kary, umniejszenie kary itd.) to, to robiê bo tak jak pisa³em policja nie mo¿e interpretowaæ przepisów od tego jest s±d czyli np:
    przerobi³e¶ lampê policja Ci zabierze dowód a czy mog³em to zrobiæ aby reflektor nie straci³ homologacji to mo¿esz w tedy to argumentowaæ w s±dzie z policj± nie ma co za du¿o walczyæ.

to tylko przyk³ad. do tej pory mam 100% wygranych tyle ¿e jak dojd± jakie¶ dziwne koszta od s±du musisz ju¿ je zap³aciæ w 14 dni i nie ma ¿e przeci±gniesz jak z mandatem

Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    i co tu kombinowac, zapal swiatla i tyle, boki zrywam jak widze auta z "dolepionymi" swiatlami do jazdy dziennej, polak woli przyczepic paskudn± lampe, przerabiac elektryke niz poprostu zapalic swiatlo i tyle, czy to jest walka z systemem???
    No ja raczej widzê plusy i jestem zdania ¿e takie co¶ jest solidnie uzasadnione.
    A wiesz sposób jaki niektórzy to robi± to inny temat :)
    tak z ciekawosci, jak udowodnisz w sadzie ze przerobiony przez ciebie reflektro spelnia okreslone normy i zachowuje homologacje??? zrobisz badania??? testy?? oddasz lampe do laboratorium??

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    ... no rany ale ja ca³y czas mówiê ¿e nie przyjmujê mandatu w innych kwestiach :( jak dostanê mandat za brak ¶wiate³ mijania bo mi nie uznaj± ringów za ¶wiat³a dzienne to nic nie zrobiê. Je¿eli bêd± mi chcieli zabraæ dowód sprawa idzie do s±du. Jak chcesz wiedzieæ jak to robiê ¿e tam wygrywam... hehehe podejrzewam, ¿e nie ty jeden chcia³by¶ wiedzieæ jak to siê robi ;) i pewnie jak podejrzewasz nie zdradzê nawet pó³ sposobu i szczegó³u :)
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •