Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: [ elektryka] Światła do jazdy w dzień

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    bez urazy ale to co czytam to smiac mi sie chce, wygrasz w sadzie bo powiesz ze przerobiles swiatla ????
    nie, ogólnie mi chodzi o to, że jak mogę mieć korzyść z oddania sprawy do sądu (odejście od kary, umniejszenie kary itd.) to, to robię bo tak jak pisałem policja nie może interpretować przepisów od tego jest sąd czyli np:
    przerobiłeś lampę policja Ci zabierze dowód a czy mogłem to zrobić aby reflektor nie stracił homologacji to możesz w tedy to argumentować w sądzie z policją nie ma co za dużo walczyć.

to tylko przykład. do tej pory mam 100% wygranych tyle że jak dojdą jakieś dziwne koszta od sądu musisz już je zapłacić w 14 dni i nie ma że przeciągniesz jak z mandatem

Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    i co tu kombinowac, zapal swiatla i tyle, boki zrywam jak widze auta z "dolepionymi" swiatlami do jazdy dziennej, polak woli przyczepic paskudną lampe, przerabiac elektryke niz poprostu zapalic swiatlo i tyle, czy to jest walka z systemem???
    No ja raczej widzę plusy i jestem zdania że takie coś jest solidnie uzasadnione.
    A wiesz sposób jaki niektórzy to robią to inny temat :)
    tak z ciekawosci, jak udowodnisz w sadzie ze przerobiony przez ciebie reflektro spelnia okreslone normy i zachowuje homologacje??? zrobisz badania??? testy?? oddasz lampe do laboratorium??

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    ... no rany ale ja cały czas mówię że nie przyjmuję mandatu w innych kwestiach :( jak dostanę mandat za brak świateł mijania bo mi nie uznają ringów za światła dzienne to nic nie zrobię. Jeżeli będą mi chcieli zabrać dowód sprawa idzie do sądu. Jak chcesz wiedzieć jak to robię że tam wygrywam... hehehe podejrzewam, że nie ty jeden chciałbyś wiedzieć jak to się robi ;) i pewnie jak podejrzewasz nie zdradzę nawet pół sposobu i szczegółu :)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów