Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
x2

A wszystkie igły 10letnie z przebiegiem 180tys zostały już wykupione przez forumowiczów
Albo sprzedane przez nich :)
Swoją drogą naprawdę tanio wyrwał tą E65. Znam sprawę już od jakiegoś czasu i to właśnie ta sprawa natchnęła mnie do pewnego eksperymentu. E65 z programu była jedną z najtańszych na mobile.de w tym czasie gdy ją kupił, więc i ja postanowiłem kupić najtańszą, ale F01 w dieslu. Kupiłem sztukę we Włoszech z przebiegiem ponad 260 tkm.. Przyjechałem do PL. Zaprzyjaźniony rzeczoznawca pomógł w zmniejszeniu kosztów opłat akcyzowych. Sprzedałem z zyskiem. Tak się rozpędziłem, że opchnąłem także moją 745d ze stratą 500 zł w odniesieniu do kosztów zakupu sprzed roku :) E65 sprzedałem w obawie przed utratą wartości (wygląda teraz na to, że niesłuszną), a z F-ką zaryzykowałem, bo uznałem, że zostawię ją sobie w razie porażki moich zapędów handlarskich. Cała akcja miała miejsce na urlopie i zarobek z tego mojego handlowania nie pokrył kosztów 9-dniowego pobytu w Italii. Wygląda na to, że najlepiej niech każdy (szczególnie ja) robi to, co umie najlepiej :)