Michal z Kolbuszowej na Podkarpaciu. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem e38 750 i L. Wcześniejsze przygody z marką to e46 i x1. Zarejestrowalem sie na forum by dowiedziec sie jak najwiecej o mojej nowej bryce i odpowiednio o nia zadbac.
Michal z Kolbuszowej na Podkarpaciu. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem e38 750 i L. Wcześniejsze przygody z marką to e46 i x1. Zarejestrowalem sie na forum by dowiedziec sie jak najwiecej o mojej nowej bryce i odpowiednio o nia zadbac.
Witam :) w Końcu ktoś z moich okolic ^^ pokaż jakies foto :)
Ładna sztuka :-) ala sprawdz odrazu doly drzwi tam gdzie jest listwa zgarniajaca bo e38 lubi tam korodowac
Ogolem mam troche roboty, mam do zrobienia nastepujace rzeczy:
1. Szyberdach otwiera sie tylko do połowy - dodatkowo albo nie zamyka sie tak jak nalezy albo coś nie tak z jakas uszczelka bo podczas wiekszych predkosci slysze podmuch wiatru.
2. Z tylu nie dziala mi elektryczna roleta na tylniej szybie.
3. Klime nabilem ale nie chlodzi i powoli szukam rozwiazania
4. Przy regulacji glosnosci radia slychac takie cichutkie pykniecia z tylniego lewego glosnika
5. Pod przednia maska dwa silowniki do wymiany
6. Tylnia klapa jeden silownik nie dziala
7. Klocki hamulcowe
Akumulator do wymiany - zalatwilem nowy i jutro wymieniam. Więcej usterek nie stwierdzilem na dzien dzisiejszy - jesli chodzi o sam silnik, komfort jazdy i kulture pracy to zdaniem moim i zaprzyjaznionych mechanikow jest elegancko.
Chetnie przygarne jakies porady.podpowiedzi
Powitać :) piękne klasyczne limo. Żebyś przypadkiem nie wpadł na genialny pomysł skrzywdzenia jej szadołem - jest śliczna i moim zdaniem wizualnie nic jej nie brakuje :)
Ładna... przeglądałem kilka razy do niedawna jej ogłoszenie :)) te zdjęcia z aukcji masz jeszcze nie? Całkiem zdrowo na nich wygląda :) PZDR!
Siema
Do Twojej listy dodałbym jeszcze regenerację przednich lamp i tylne zamieniłbym na poliftowe. Odmłodzą ją o lata świetlne