Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 69

Wątek: [e38] Witam szanownych kolegów i niestety odrazu proszę o po

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar makister
    BMW
    BMW 728iA '98
    Dzięki ;)
    W zwiazku ze swoim problemem o którym pisałem w pierwszym poście (nie chcę zaczynać kolejnego tematu,dlatego chciałbym dokończyć sprawę tutaj,jeżeli nikt nie ma nic przeciwko ) w piątek jadę na diagnostykę komp do ponoć świetnego speca.Po przeglądzie dam znać co i jak,może te inf przydadzą sie komuś na przyszłość.Pozdrawiam

BMW
    BMW 728iA '98
    Witam...Drodzy koledzy i koleżanki aż wstyd mi powiedzieć Wam o tym.Ale jak obiecałem powiem jak mój problem się zakończył.Umówiona diagnostyka komputerowa nie wypaliła (długa historia) i strasznie się wkurzyłem,wieczorem zabrałem ze sobą latarkę i do samochodu (pierwszy wolny dzień od x czasu).Dopieściłem drażniące mnie rzeczy i zacząłem zabawę z monitorem.Rozebrałem pół samochodu,przejżałem bezpieczniki z 2 razy i kiedy zajrzałem do bezpieczników pod maską zauważyłem jeden spalony (od ABS i czegoś tam-ale ABS działał bdb,mimo wszystko wymieniłem),jeden bezpiecznik był źle włożony,poprawiłem-wiadomo.No i na tym skończyły się popalone itp bezpieczniki..."nie poddaje się" i szukam bezpiecznika od radia (w bagażniuku wszystkie były ok) itp...na rozpisce widzę od monitora...ale myśle,przecież już żaden spalony nie jest...przeglądam rozpiske i bezpieczniki...nagle...k..a!Ja nie mam wogole tego bezpiecznika!!Wkładam 5A we właściwe miejsce...i chyba aż się zaświeciłem ze wstydu...Wszystko gada perfect...Radio,zmieniarka,TV (słaby sygnał,ale jakąś 2kę trafiłem),tylko NAVI nie,bo płytki nie mam.Wybaczcie,że piszę o tym w tym temacie,ale nie widziałem sensu zaczynać nowego.
    Taka mała przestroga,gość zarzakał się że wszystko było ok,dopóki aku nie padło...jasne,aku padło,a bezpiecznik ze złości sam spieprzył....Gość ewidentnie próbował fakt zataic,ale nie omieszkam go poinformować,że bezpiecznik wrócił na swoje miejsce,bo aku go "przeprosiło"..ehh,żenada.
    Pozdrawiam

Początkujący Użytkownik Awatar landik
    BMW
    E38 750i
    No to kolego brawa za wytrwałość :)
    ... a przy okazji zaoszczędziłeś robiąc to samemu... tak trzymaj!! :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38
    Witam

BMW
    BMW 728iA '98
    Cytat Zamieszczone przez landik
    No to kolego brawa za wytrwałość :)
    ... a przy okazji zaoszczędziłeś robiąc to samemu... tak trzymaj!! :)
    dziś kieruję się mottem,"dla chcącego,nic trudnego" ;) ale z drugiej strony,wstydzę się dziś spojrzeć w lustro,bo już na wstępie któryś z kolegów podpowiedział,by w bezpieczniki zajrzeć...ale niestety...specyfika pracy nie raczy wolnymi dniami...a szkoda...bo już w dniu zakupu cieszyłbym się tak,jak cieszę dziś:)
    ps.pierwsze mycie na "automacie" :( i pierwsze straty...pożegnałem się z antenką od tel...może ma ktoś zbędną??? Chętnie odkupię.Pozdrawiam ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Witam :)
    Kolorek jak u mnie - navarraviollet :D ładna siedem-gratulejszynz nabytku ;)
    Pozdrawiam :)

BMW
    BMW 728iA '98
    No i stało się...pierwsze widoczne zmiany ;) Kultowy felunek w mojej buni ;)

i jak???? Ja odrazu powiem że jestem poszczany... ;)

O kolego widać że atakujesz od razu z grubej rury, a raczej z grubej feli ;D Konkretnie :)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Konkretnie i pięknie :) ciężko o ładniejszy felunek do e38 :)
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

BMW
    BMW 728iA '98
    Felunek marzenie dla mnie....sądziłem że narazie poza zasięgiem,ale udało się.Co kilka chwil wychodzę z pracy na papierosa i delektuje się widokiem hehehe
    Dzieki za miłe słowa

Uprawnienia umieszczania postów