A to to ja pamiętam, ale tutaj wyjątkowo jest w sobotę. Byłoby w niedzielę, to bym dał radę być :D
A to to ja pamiętam, ale tutaj wyjątkowo jest w sobotę. Byłoby w niedzielę, to bym dał radę być :D
I coś wiadomo już o spocie w styczniu? Na MaxBimmerze nie ma info jeszcze.
coś słabo w temacie
Siema wszystkim. Zrobiłem się mało zlotowy na starość ;) przez ogólny brak czasu, ale tak się składa że grudzień mam wolny więc może coś ktoś? Jakiś mały lokalny spot jeszcze w tym roku? Po latach ujeżdżania amerykanów to moje pierwsze własne BMW (jeździłem kiedyś 540i E39 przez parę dni) więc jestem jeszcze zielony w temacie, chętnie posłucham o podstawach co warto wiedzieć.
Wysłane z mojego K10000 przy użyciu Tapatalka
Ja tam przeszkód nie widzę, ale trochę mało czasu zostało w grudniu ;)
W sumie jak poskładam swoje do kupy, to można coś pomyśleć :D
Dobra to może inaczej. Ktoś z Wrocławia chętny za dobrego browara albo flachę spotkać się i przejrzeć mi auto komputerem? Mam interfejs, mam laptopa z ista, inpa, ncs itd. ale większość jest po niemiecku - chciałbym żeby ktoś mnie nauczył to ogarniać, najlepiej pokazał na swoim, przy okazji sprawdził parę rzeczy np. czemu nie startuje mi dogrzewacz i inne temaciki związane z webasto. Mam wolne do końca roku, mieszkam w okolicach CH Borek ale mogę podjechać w dowolne miejsce. Ktoś, coś?